• Nema predloga

Međunarodno putno osiguranje

Međunarodno putno osiguranje

Na svakom putovanju moguće su situacije u kojima neka neprijatnost može da poremeti vaše planove i uživanje u odmoru. U saradnji sa Generali osiguranjem, nudimo vam mogućnost ugovaranja polise međunarodnog putnog osiguranja kako biste bezbrižno putovali i obezbedili pomoć u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Generali osiguranje

Generali osiguranje

Generali polisa međunarodnog putnog osiguranja vam nudi mogućnost ugovaranja:

  • Standard pokriće: plaćanje troškova bolničkog (hospitalizacija) i vanbolničkog (ambulantnog) lečenja, transport do najbližeg lekara, upućivanje na lekara, lekarski saveti, praćenje zdravstvenog stanja osiguranika, poseta bolesnom detetu, zajednički smeštaj sa bolesnim detetom, poseta bliske osobe, korišćenje prevodioca u slučaju hitnosti.

 

  • Gold pokriće: Standard pokriće, kao i usluge putne asistencije i usluge pravne asistencije i pozajmice novčanih sredstava, informisanje pre putovanja, povratak dece koja su ostala bez staranja, administrativna pomoć u slučaju krađe dokumenata, pronalaženje i preusmeravanje prtljaga, informacije u vezi sa šlep-službom, novčana pozajmica u slučaju razbojništva, informacije o advokatima, nadoknada zbog bolničkog lečenja za vreme putovanja – ukoliko usled osiguranog slučaja osiguranik provede najmanje 72 sata neprekidno na bolničkom lečenju u skladu sa Uslovima, Osiguravač će isplatiti fiksnu nadoknadu u visini novčanog iznosa navedenog na polisi/potvrdi.

I ovo treba da znate...

U ponudi su kartice koje pored svih pogodnosti poseduju i obezbeđeno putno osiguranje

Mastercard Gold

Mastercard Gold

Osećajte se posebno svaki dan!
Bilo da putujete ili obavljate svakodnevne kupovine uživajte uz Mastercard Premium program pogodnosti
American Express® Gold

American Express® Gold

American Express® Gold kreditna kartica je vaša privilegija!
Visa Gold

Visa Gold

Visa Gold je internacionalna kreditna kartica, koju možete koristiti za plaćanje robe, usluga i podizanje gotovine širom sveta.
American Express® Green

American Express® Green

Prestižna internacionalno priznata kreditna kartica koju možete koristiti u 200 zemalja sveta.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)