• Nema predloga

POTROŠAČKI KREDITI

Napravite mesta za električni trotinet ili novi računar. A zašto ne i za jedno i drugo, uz naše NOVE POTROŠAČKE KREDITE!

Iznos kredita

0 EUR 0 EUR

Rok otplate

0 - 0 -

Kamatna stopa

Prenos zarade

Iznos zarade

*Minimalna mesečna zarada korisnika kredita ili jemca potrebno je da bude 200 EUR i više, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan podnošenja zahteva.

Ukoliko je vaša mesečna zarada iznad 1.499 EUR kliknite OVDE.

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Mesečna rata
  EUR
  • Iznos kredita - EUR
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - EUR
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
 • Mesečna rata
  EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - HRK

Novi model kredita, prilagođen vašim potrebama

ZA KUPOVINU NAMEŠTAJA, BELE TEHNIKE...

Kredit za kupovinu robe i usluga namenjenih za ličnu upotrebu fizičkih lica (računara i kompjuterske opreme, mobilnih telefona, bele tehnike, nameštaja, fitnes opreme, medicinskih i obrazovnih usluga …).

VI BIRATE ŠTA I GDE ŽELITE DA KUPITE

Dovoljno je da prilikom podnošenja zahteva priložite profakturu ili fakturu za ono što želite da kupite.

Putem jednog potrošačkog kredita možete istovremeno kupiti robu i usluge na više različitih prodajnih mesta, potrebno je samo da sve fakture dostavite istovremeno.

DUŽI ROK OTPLATE KREDITAMožete se opredeliti za kredit sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom, sa rokom otplate do 71 mesec.


Kredit je bez depozita i učešća.

Kupujte putem potrošačkih kredita

 1. Odaberite proizvod ili uslugu  koju želite da kupite putem potrošačkog kredita.
 2. Uzmite profakturu na prodajnom mestu.
 3. Zakažite sastanak sa savetnikom u Banca Intesa ili nas posetite u vama najbližoj ekspozituri i podnesite zahtev za potrošački kredit.
 4. Nakon standardne kreditne provere obavestićemo vas o statusu vašeg zahteva i ukoliko kredit bude odobren, novac ćemo uplatiti na račun trgovca – izdavaoca profakture ili fakture.
 5. Vama ostaje samo da uživate u novom proizvodu ili usluzi.

Ko može da uzme potrošački kredit?

Ukoliko ste zaposleni na neodređeno vreme nije neophodno da budete klijent banke da biste podneli zahtev za potrošački kredit, ali ukoliko ste naš klijent možete ga realizovati po povoljnijim uslovima.

Takođe, naš potrošački kredit je na raspolaganju i klijentima koji su zaposleni na određeno vreme.

banca intes azakazite poziv potrosacki krediti

ZAINTERESOVANI STE ZA POTROŠAČKI KREDIT?

Popunite kontakt formu i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Posebna pogodnost RBS MBA doo Beograd

Posebna pogodnost RBS MBA doo Beograd

Zahvaljujući saradnji sa Rome Business School Belgrade našim klijentima obezbedilo smo popuste za Executive MBA i Executive Development programe u 2024. godinu i to 1.800 EUR za polaznike Executive MBA programa i 200 EUR po pojedinačnom modulu u okviru Executive Development programa.

 

Napomena: Popust ne važi  za ostale studijske programe u ponudi.

Specijalna ponuda u Mokrogorskoj poslovnoj školi

Specijalna ponuda u Mokrogorskoj poslovnoj školi

U saradnji sa našim partnerom Mokrogorska poslovna škola pripremili smo posebnu ponudu uz koju možete ostvariti popust od 10% za plaćanje školarine za pohađanje programa MEMBA 3.0 i programa Bolji Biznis.

 • TOP LEADERSHIP PROGRAM – MEMBA 3.0 obezbeđuje znanja, veštine i druge aspekte neophodne za top menadžere, zasnovane na najboljoj svetskoj i domaćoj praksi a primenljive u lokalnom okruženju. Svake godine MEMBA programu pristupa do 30 najboljih direktora i vlasnika biznisa sa preko 10 I više godina rukovodećeg iskustva. 
 • BOLJI BIZNIS je trogodišnji program namenjen vlasnicima biznisa, preduzetnicima i naslednicima porodičnih kompanija. Hibrid praktičnog poslovnog obrazovanja, konsaltinga, networkinga i primenjenog rada na podizanju sopstvenog biznisa doprinelo je kreiranju zajednice od više od 200 preduzetnika koji kroz BOLJI BIZNIS podižu svoje poslovanje na viši nivo.
Chat