• Nema predloga

POTROŠAČKI KREDITI

Napravite mesta za električni trotinet ili novi računar. A zašto ne i za jedno i drugo, uz naše NOVE POTROŠAČKE KREDITE!

Iznos kredita

0 EUR 0 EUR

Rok otplate

0 - 0 -

Kamatna stopa

Prenos zarade

Iznos zarade

*Minimalna mesečna zarada korisnika kredita ili jemca potrebno je da bude 200 EUR i više, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan podnošenja zahteva.

Ukoliko je vaša mesečna zarada iznad 1.499 EUR kliknite OVDE.

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Mesečna rata
  EUR
  • Iznos kredita - EUR
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - EUR
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
 • Mesečna rata
  EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - HRK

Novi model kredita, prilagođen vašim potrebama

ZA KUPOVINU NAMEŠTAJA, BELE TEHNIKE...

Kredit za kupovinu robe i usluga namenjenih za ličnu upotrebu fizičkih lica (računara i kompjuterske opreme, mobilnih telefona, bele tehnike, nameštaja, fitnes opreme, medicinskih i obrazovnih usluga …).

VI BIRATE ŠTA I GDE ŽELITE DA KUPITE

Dovoljno je da prilikom podnošenja zahteva priložite profakturu ili fakturu za ono što želite da kupite.

Putem jednog potrošačkog kredita možete istovremeno kupiti robu i usluge na više različitih prodajnih mesta, potrebno je samo da sve fakture dostavite istovremeno.

DUŽI ROK OTPLATE KREDITAMožete se opredeliti za kredit sa fiksnom ili promenljivom kamatnom stopom, sa rokom otplate do 71 mesec.


Kredit je bez depozita i učešća.

Kupujte putem potrošačkih kredita

 1. Odaberite proizvod ili uslugu  koju želite da kupite putem potrošačkog kredita.
 2. Uzmite profakturu na prodajnom mestu.
 3. Zakažite sastanak sa savetnikom u Banca Intesa ili nas posetite u vama najbližoj ekspozituri i podnesite zahtev za potrošački kredit.
 4. Nakon standardne kreditne provere obavestićemo vas o statusu vašeg zahteva i ukoliko kredit bude odobren, novac ćemo uplatiti na račun trgovca – izdavaoca profakture ili fakture.
 5. Vama ostaje samo da uživate u novom proizvodu ili usluzi.
Posebna pogodnost za kupovinu u Gigatronu

Posebna pogodnost za kupovinu u Gigatronu

Ukoliko razmišljate o kupovini novih uređaja za vaš dom sada je pravo vreme za to, jer smo u saradnji sa našim partnerom Gigatron obezbedili posebnu pogodnost.

Očekuje vas 15% popusta prilikom kupovine u Gigatronu, putem našeg POTROŠAČKOG KREDITA do 31.12.2023.

Kako da ostvarite popust:

 • Dovoljno je da u vama najbližoj Gigatron prodavnici odaberete željeni uređaj i prodavcu naglasite da plaćanje vršite putem našeg POTROŠAČKOG KREDITA.
 • Zaposleni u Gigatronu će vam odobriti 15% popusta i kreirati profakturu koju prilažete prilikom podnošenja zahteva za kredit u našoj ekspozituri.
 • Po odobrenju kredita, Banka će vam izdati potvrdu tako da vam ostaje samo da preuzmete proizvode i uživate u njihovom korišćenju.

Napomena: Popust se obračunava na maloprodajnu cenu, ne može se kombinovati sa drugim akcijama i popustima i ne odnosi se na artikle sa oznakom ŠOK cena ili TOP artikal.

Specijalna pogodnost za plaćanje školarine u ESEM

Specijalna pogodnost za plaćanje školarine u ESEM

U saradnji sa našim partnerom ESEM Business School pripremili smo posebnu ponudu Potrošačkog kredita uz koju možete ostvariti specijalnu kamatnu stopu i dodatne cenovne popuste od strane ESEM Business School. Za sve dodatne informacije molimo vas da posetite najbližu ekspozituru.

Ove posebne pogodnosti možete iskoristiti do 31.12.2023. godine.

Napomena: Popust važi  samo za Potrošačke kredite za plaćanje školarine za Executive MBA studijski program u ESEM Business School.

Ko može da uzme potrošački kredit?

Ukoliko ste zaposleni na neodređeno vreme nije neophodno da budete klijent banke da biste podneli zahtev za potrošački kredit, ali ukoliko ste naš klijent možete ga realizovati po povoljnijim uslovima.

Takođe, naš potrošački kredit je na raspolaganju i klijentima koji su zaposleni na određeno vreme.

banca intes azakazite poziv potrosacki krediti

ZAINTERESOVANI STE ZA POTROŠAČKI KREDIT?

Popunite kontakt formu i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.