• Nema predloga

Dobro došli u svet dobrih investicija

Uložite u svoju budućnost

Diversifikacija rizika

Ulaganje u više finansijskih instrumenata može smanjiti rizik ulaganja

Profesionalno upravljanje

Imovinom investicionog fonda upravlja portfolio menadžer

Viša stopa prinosa

Ulaganjem u odabrani fond potencijalno ostvarujete viši prinos

Za vas koji istražujete nove mogućnosti investiranja

Ako ste u potrazi za novim investicionim mogućnostima, zadovoljstvo nam je što možemo da vam posredstvom Društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondovima sa javnom ponudom i alternativnim investicionim fondovima Intesa Invest ad Beograd pružimo priliku da investirate i potencijalno uvećate vaša novčana sredstva.

Ulaganjem u otvorene investicione fondove sa javnom ponudom investirate u različite finansijske instrumente, koji imaju različit odnos očekivanog prinosa i investicionog rizika, kao i različitu valutu (dinar ili evro). 

Intesa invest ad Beograd je kao deo jedne od najvećih Evropskih finansijskih grupacija, Intesa Sanpaolo SpA, u mogućnosti da svim svojim klijentima (i fizičkim i pravnim licima) omogući vrhunsku uslugu upravljanja imovinom i zadovolji njihove najrazličitije potrebe.

Kako biste se na najbolji način upoznali sa svim karakteristikama fondova pod upravljanjem Intesa Invest ad Beograd i kako biste napravili pravi izbor u odabiru fonda koji najviše odgovara vašim potrebama, više detalja možete pogledati OVDE.

Savetujemo da razmotrite sve investicione ciljeve, rizike, naknade i troškove investicionog fonda pre nego što se odlučite da investirate.

intesa invest investicioni fondovi magnifica klijenti

Intesa Invest


Banca Intesa osnovala je Društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondovima sa javnom ponudom i alternativnim investicionim fondovima Intesa Invest ad Beograd u skladu sa strateškim opredeljenjem da kreira dodatnu vrednost za svoje klijente i ponudi im širi spektar usluga koje prate njihove rastuće potrebe. Naša misija je generisanje vrednosti za ulagače, predviđanje potreba i kreiranje investicionih proizvoda koji će odgovoriti na njihove potrebe i očekivanja, uz različite rizike ulaganjai troškove, kao i profesionalno upravljanje imovinom.

Novi otvoreni Intesa Invest Alternative fond

Novi otvoreni Intesa Invest Alternative fond

Novi otvoreni alternativni investicioni fond sa javnom ponudom namenjen je vama koji biste želeli da ostvarite pozitivne prinose u dužem roku, uz prihvatanje višeg investicionog rizika. Po osnovu ulaganja u Intesa Invest Alternative fond možete ostvariti poresku olakšicu za porez na dohodak građana, u vidu prava na poreski kredit. Fond je denominovan u evrima, a uplate su moguće i u dinarima i evrima.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Alternative fondu.

Intesa Invest Comfort Euro UCITS fond

Intesa Invest Comfort Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao prihodni fond, denominovan u EUR, čiji je cilj da ostvari stabilan prinos u srednjem roku ulažući u imovinu denominovanu u evrima na domaćem i međunarodnom finansijskom tržištu.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Comfort Euro UCITS fondu.

Intesa Invest Cash Dinar UCITS fond

Intesa Invest Cash Dinar UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao fond očuvanja vrednosti imovine sa ciljem da ostvari stabilan prinos u kraćem roku, uz visok nivo likvidnosti.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Cash Dinar UCITS fondu.

Intesa Invest Cash Euro UCITS fond

Intesa Invest Cash Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao fond očuvanja vrednosti imovine, denominovan u EUR, čiji je cilj da ostvari stabilan prinos u kraćem roku.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Cash Euro UCITS fondu.

Intesa Invest Flexible Euro UCITS fond

Intesa Invest Flexible Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao balansirani fond, denominovan u evrima, čiji je cilj da ostvari konkurentan ali stabilan prinos u srednjem ka dugom roku, pretežno ulažući na međunarodnom finansijskom tržištu.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Flexible Euro UCITS fondu.

 

Zainteresovani ste za ulaganje u investicione fondove?

Popunite kontakt formu i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Vaši podaci

+

    Popunjavanjem i slanjem kontakt forme, saglašavate se sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja vebsajta Banca Intesa. Saznajte više    Chat