• Nema predloga

Dobro došli u svet dobrih investicija

Uložite u svoju budućnost

Diversifikacija rizika

Ulaganje u više finansijskih instrumenata vodi smanjenju rizika

Profesionalno upravljanje

Imovinom investicionog fonda upravlja stručno lice–portfolio menadžer

Viša stopa prinosa

Ulaganjem u odabrani invest. fond potencijalno ostvarujete viši prinos

Za vas koji istražujete nove mogućnosti investiranja

Ako ste u potrazi za novim investicionim mogućnostima, zadovoljstvo nam je što možemo da vam posredstvom Društva za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom Intesa Invest ad Beograd pružimo priliku da investirate i uvećate vaša novčana sredstva.

Ulaganjem u otvorene investicione fondove sa javnom ponudom investirate u različite finansijske instrumente, što vam daje mogućnost da ostvarite očekivani prinos koji je viši od uobičajenih načina štednje. Postoje različite vrste otvorenih investicionih fondova sa javnom ponudom, koji imaju različit odnos očekivanog prinosa i investicionog rizika, kao i različitu valutu (dinar ili evro). 

Intesa invest ad Beograd je kao deo jedne od najvećih Evropskih finansijskih grupacija, Intesa SanPaolo SpA, u mogućnosti da svim svojim klijentima (i fizičkim i pravnim licima) omogući vrhunsku uslugu upravljanja imovinom i zadovolji njihove najrazličitije potrebe. 

Kako biste se na najbolji način upoznali sa svim karakteristikama fondova pod upravljanjem Intesa Invest ad Beograd i kako biste napravili pravi izbor u odabiru fonda koji najviše odgovara vašim potrebama, više detalja možete pogledati OVDE

intesa invest investicioni fondovi magnifica klijenti

Intesa Invest


Banca Intesa osnovala je Društvo za upravljanje otorenim investicionim fondom sa javnom ponudom Intesa Invest ad Beograd u skladu sa strateškim opredeljenjem da kreira dodatnu vrednost za svoje klijente i ponudi im širi spektar usluga koje prate njihove rastuće potrebe.Naša misija je generisanje vrednosti za ulagače, predviđanje potreba i kreiranje investicionih proizvoda koji će odgovoriti na njihove potrebe i očekivanja, uz manji rizik ulaganja, niže troškove i profesionalno upravljanje imovinom.
 

Intesa Invest Comfort Euro UCITS fond

Intesa Invest Comfort Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao prihodni fond, denominovan u EUR, čiji je cilj da ostvari stabilan prinos u srednjem roku ulažući u imovinu denominovanu u evrima na domaćem i međunarodnom finansijskom tržištu.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Comfort Euro UCITS fondu.

Intesa Invest Cash Dinar UCITS fond

Intesa Invest Cash Dinar UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao fond očuvanja vrednosti imovine sa ciljem da ostvari stabilan prinos u kraćem roku, uz visok nivo likvidnosti.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Cash Dinar UCITS fondu.

Intesa Invest Cash Euro UCITS fond

Intesa Invest Cash Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao fond očuvanja vrednosti imovine, denominovan u EUR, čiji je cilj da ostvari stabilan prinos u kraćem roku.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Cash Euro UCITS fondu.

Intesa Invest Flexible Euro UCITS fond

Intesa Invest Flexible Euro UCITS fond

Otvoreni investicioni fond sa javnom ponudom (UCITS), organizovan kao balansirani fond, denominovan u evrima, čiji je cilj da ostvari konkurentan ali stabilan prinos u srednjem ka dugom roku, pretežno ulažući na međunarodnom finansijskom tržištu.

Na linku pogledajte više informacija o Intesa Invest Flexible Euro UCITS fondu.

 

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)