• Nema predloga

SMS jednokratna lozinka

Kupujte na internetu

Sigurno

Obezbeđen najviši nivo zaštite prilikom elektronskog plaćanja

Brzo

Autorizujte transakcije u samo nekoliko sekundi

Jednostavno

Uvek dostupno u samo nekoliko koraka

Plaćajte sigurno na internetu uz 3D Secure

Banka Intesa je svim svojim korisnicima Visa i MasterCard platnih kartica prijavljenih za 3D Secure omogućila najveći stepen zaštite za kupovinu putem interneta korišćenjem programa dodatne identifikacije Mastercard Secure Code i Verified by VISA. Uvodjenjem ove funkcionalnosti Banca Intesa je omogućila da uz pomoc 3D secure password-a (loznike) klijenti na siguran način plaćaju putem interneta i zaštite se od potencijalne zloupotrebe podataka sa kartice. Ova lozinka kreira se pomoću SMS jednokratne lozinke (OTP).

Plaćajte sigurno i jednostavno na internetu
Prvi korak

Prvi korak

Nakon unosa podataka o kartici s koje želite da bude izvršeno plaćanje, automatski se prikazuje dodatni ekran za izbor načina potvrde plaćanja. Odabirom jednog od ponuđenih polja, birate način pomoću SMS OTP-a na koji ćete izvršiti potvrdu.

Drugi korak

Drugi korak

Izborom opcije SMS OTP na broj mobilnog telefona koji ste verifikovali u Banci automatski će biti prosleđen SMS s jednokratnom lozinkom. Važnost lozinke je 120 sekundi od trenutka iniciranja poruke. Ukoliko lozinka nije uneta u predviđenom roku, možete zatražiti novu, SMS-om, pritiskom na odgovarajući taster.

Treći korak

Treći korak

Neophodno je da u polje za unos podataka unesete lozinku dobijenu u jednokratnoj poruci. Ukoliko je uneta neispravna lozinka, na ekranu će se prikazati informacija da uneti podaci nisu tačni. U tom slučaju proverite da li ste ispravno uneli lozinku, a dodatno možete zahtevati i slanje novog SMS-a.

Ukoliko niste verifikovali, odnosno potvrdili Banci svoj broj mobilnog telefona, najljubaznije Vas pozivamo da dođete u ekspozituru Banca Intesa.

Jednokratna lozinka
Trajanje lozinke
Lozinku možete iskoristiti za jedno plaćanje u roku od 120 sekundi.
Slanje dva uzastopna SMS
Između slanja dva zahteva neophodno je da prođe 30 sekundi.
Unos pogrešne lozinke
Nakon 3 pogrešna unosa, plaćanje će vam biti onemogućeno 60 minuta.
Važno!

Nakon 3 pogrešna unosa lozinke, svaki sledeći pogrešan unos privremeno blokira plaćanje na novih 60 minuta. Ukoliko uzastopno 9 puta unesete pogrešnu lozinku, nalog će biti blokiran. U tom slučaju neophodno je da se javite Kontakt centru Banca Intesa na broj telefona 011 30 10 160.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)