• Nema predloga

Kupovina na rate debitnom karticom

Šta je potrebno da znam?

Broj rata i naknada

Kada god poželite, na preko 9.000 prodajnih mesta, vašu kupovinu možete podeliti i do 12 mesečnih rata uz naknadu koja zavisi od vrste platnog računa koji koristite. Rate će vam dospevati mesečno, s tim da prva rata dospeva odmah pri inicijalnoj obradi transakcije.

Kojim karticama?

Mogućnost kupovine na rate debitnim karticama imaju fizička lica, vlasnici dinarskih tekućih računa uz koje je izdata debitna kartica (Dina debitnom karticom, Visa Inspire, Visa Platinum, Visa Infinite), sa redovnim mesečnim primanjima** u Banci.

Koji je limit?


Maksimalan limit koji možete imati na raspolaganju za kupovinu na rate debitnom karticom, je u visini jedne mesečne redovne zarade, a ne veći od 300.000 dinara.Mogućnost kupovine na rate

Funkcionalnost se odobrava automatski klijentima koji:

  • Imaju tekući račun sa redovnim primanjima u Banci, i izdatu debitnu karticu po tom računu (DinaCard debit, Visa Inspire, Visa Platinum, Visa Infinite)
  • Imaju status rezidenta
  • Imaju minimum 20 godina u momentu odobrenja funkcionalnosti
  • Ispunjavanju uslove koji se odnose na kreditnu sposobnost, i uslove definisane kreditnom politikom Banke
  • Uredni su u izmirivanju svojih kreditnih obaveza
  • Nemaju mogućnost izdavanja novih čekova.

Banka će klijenta, u slučaju odobravanja usluge kao i visini odobrenih raspoloživih sredstava za kupovinu na rate obavestiti u skladu sa ugovorenim kanalom komunikacije.

Naknada za plaćanje na rate na prodajnom mestu trgovca obračunava se po svakoj rati i iznosi 50 RSD (35 RSD od 01.09.2022. do 01.09.2023.) za sve vrste platnih računa osim za:  

Intesa Hit Plus platni račun, visina naknade po rati 40 RSD (28 RSD od 01.09.2022. do 01.09.2023.)

Intesa Magnifica platni račun, bez naknade.

Dodatne informacije

Informaciju o iznosu makismalno raspoloživih sredstava/limita za kupovinu na rate i trenutno raspoloživom stanju možete dobiti slanjem SMS poruke sadržaja DR na broj 1500, pozivanjem Kontakt centra ili u ekspozituri Banke.Informaciju o iznosu makismalno raspoloživih sredstava/limita za kupovinu na rate i trenutno raspoloživom stanju možete dobiti slanjem SMS poruke sadržaja DR na broj 1500, pozivanjem Kontakt centra ili u ekspozituri Banke.

U svakom momentu možete zahtevati ukidanje opcije kupovine na rate debitnim karticama kao i prevremeno dospeće rata. Po ukidanju opcije kupovine na rate debitnim karticama moguće je zahtevati izdavanje čekova.


 

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)