• Nema predloga

Kupovina na rate debitnom karticom

Šta je potrebno da znam?

Kojim karticama?

Mogućnost kupovine na rate debitnim karticama imaju fizička lica, vlasnici dinarskih tekućih računa uz koje je izdata debitna kartica (DinaCard debit, Visa Inspire, Visa Platinum, Visa Infinite), sa redovnim mesečnim primanjima* u Banci.

Broj rata i naknada?

Kada god poželite, na preko 9.000 prodajnih mesta, vašu kupovinu možete podeliti i do 12 mesečnih rata bez kamate uz naknadu koja zavisi od vrste platnog računa koji koristite. Rate će vam dospevati mesečno, s tim da prva rata dospeva odmah pri inicijalnoj obradi transakcije.

Koji je limit?


Maksimalan limit koji možete imati na raspolaganju za kupovinu na rate debitnom karticom, je u visini jedne mesečne redovne zarade, a ne veći od 300.000 dinara.Mogućnost kupovine na rate se odobrava automatski klijentima koji:

  • Imaju tekući račun sa redovnim primanjima u Banci, i izdatu debitnu karticu po tom računu (DinaCard debit, Visa Inspire, Visa Platinum, Visa Infinite)
  • Imaju status rezidenta
  • Imaju minimum 20 godina u momentu odobrenja funkcionalnosti
  • Ispunjavanju uslove koji se odnose na kreditnu sposobnost, i uslove definisane kreditnom politikom Banke
  • Uredni su u izmirivanju svojih kreditnih obaveza
  • Nemaju mogućnost izdavanja čekova, odnosno nemaju izdate čekove niti realizovane čekove u poslednjih 12 meseci.

Banka će klijenta, u slučaju odobravanja usluge kao i visini odobrenih raspoloživih sredstava za kupovinu na rate obavestiti u skladu sa ugovorenim kanalom komunikacije.

Dodatne informacije

 

Informaciju o iznosu makismalno raspoloživih sredstava/limita za kupovinu na rate, trenutno raspoloživom stanju i nedospelim ratama možete dobiti pozivanjem Kontakt centra ili u ekspozitruri Banke.

U svakom momentu možete zahtevati ukidanje opcije kupovine na rate debitnim karticama kao i prevremeno dospeće rata. Po ukidanju opcije kupovine na rate debitnim karticama moguće je zahtevati izdavanje čekova.

Naknade vezane za ovu funkcionalnost možete pogledati na sajtu Banca Intesa u okviru Tarifnika banke

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)