• Nema predloga

Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Obaveštavamo posetioce ove internet stranice Banca Intesa a.d. Beograd (u daljem tekstu: web stranica) da je vaša poseta anonimna i da Banka ne prikuplja podatka koji bi omogućili vašu identifikaciju (kao što su ime i prezime, e-mail adresa), a korisnike web stranice koji daju svoje podatke o ličnosti, obaveštavamo da se vaši podaci obrađuju u skladu s pravilima koja se navode u nastavku teksta i odredbama važećih zakona Republike Srbije.

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu (ime, prezime, e-mail, broj telefona, grad) Banka će koristiti za svrhu pripreme i informisanja korisnika o ponudi određenog proizvoda, ugovaranja sastanka s korisnikom povodom te ponude i slanje odgovora na upite korisnika, u vremenskom periodu koji je potreban za ostvarenje svrhe. Ovako prikupljene podatke Banka neće ustupati trećim licima. Bliži podaci o načinu obrade podataka o ličnosti i pravima korisnika prikazani su u dokumentu Informacija o obradi podataka o ličnosti (koji možete preuzeti ispod ovog teksta). Klikom na dugme „Slanje“ korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način.

Mobilne aplikacije Banca Intesa a.d. Beograd koriste pristup kameri mobilnog telefona za aktivaciju mobilne aplikacije i dodatne verifikacije. Prikupljene podatke Banca Intesa a.d. Beograd isključivo koristi u navedene svrhe i ne deli ih s trećim licima.
 

U svrhu bezbednosti korisnika, aplikacije prikupljaju informacije o ID-u uređaja i aplikacijama instaliranim na vašem uređaju da bi proverile da li ima instaliranih zlonamernih aplikacija. Banca Intesa a.d. Beograd koristi prikupljene podatke samo u navedene svrhe i ne deli ih sa trećim licima.


Aplikacija prima i obrađuje SMS-ove u svrhu aktivacije aplikacije. Prikupljene podatke Banca Intesa a.d.Beograd isključivo koristi u navedene svrhe i ne deli ih sa trećim licima.

Po izboru korisnika koristi se lokacija uređaja, kako bi korisnik imao podatak o lokaciji platne transkacije i najbližoj ekspozituri ili ATM uređaju. Prikupljene podatke Banca Intesa a.d.Beograd koristi isključivo u navedene svrhe i ne deli ih s trećim licima.

Banka obrađuje podatke o ličnosti u meri u kojoj je to potrebno da bi se ispunila svrha obrade, a isti se čuvaju onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarivanje svrhe, osim u slučaju kada zakon obavezuje Banku da ih i dalje čuva.

Banka štiti poverljivost podataka tako što preduzima odgovarajuće organizacione, tehničke i kadrovske mere da bi osigurala bezbednost podataka i da bi ih zaštitila od svakog slučajnog ili nezakonitog uništavanja, slučajnog gubitka, zloupotrebe, zabranjenog otkrivanja ili pristupa i svakog drugog oblika nezakonite obrade.

informacija o obradi podataka banca intesa

Informacija o obradi podataka o ličnosti

Pročitajte detaljne informacije o načinu obrade podataka o ličnosti i pravima korisnika.
Politika kolačića (Cookies)

Delovi naše internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju njene optimizacije. Web stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta ste radili na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su vaše željene opcije u pogledu jezika, veličine fonta i drugih karakteristika prikaza. To znači da ne morate navoditi svoje željene opcije svaki put kada posetite web stranicu.

Osim toga, kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu web stranicu i da li nailazite na prepreke tokom navigacije. Oni nam takođe pomažu da prilagodimo oglase i ponude na mreži vašim interesovanjima i potrebama. Lični podaci u ovom slučaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačić čuva na vašem računaru, neophodno je da onemogućite kolačić za ovu internet stranicu u vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti internet stranice.

Kako onemogućiti kolačiće

Kako onemogućiti kolačiće

Kolačiće možete sami obrisati iz vašeg internet pretraživača i time onemogućiti njihovo korišćenje. U nastavku se nalaze linkovi sa detaljnim uputstvima za brisanje kolačića za nekoliko najkorišćenijih pretraživača:
 

Ukoliko koristite drugi pretraživač, pratite uputstva relevantnog dobavljača. Ukoliko onemogućite kolačiće i dalje ćete biti u mogućnosti da pregledate internet stranicu, ali sa ograničenim mogućnostima.

Koje kolačiće koristi ova web stranica

Koje kolačiće koristi ova web stranica

Neophodni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za rad web stranice, te se u našim sistemima ne mogu isključiti. Obično su postavljeni kao odgovor na vaše zahteve za uslugama, poput podešavanja postavki o privatnosti, prijavljivanja na nalog ili popunjavanja obrazaca. U vašem pretraživaču ove kolačiće možete blokirati ili podesiti opciju da dobijate obaveštenja o istim, ali u tom slučaju neki delovi veb stranice možda neće raditi.

Ciljani kolačići

Ovi kolačići postavljeni su na našoj web stranici od strane naših marketinških partnera. Te kompanije mogu da ih koriste kako bi formirale profil vaših interesovanja i prikazale vam relevantne reklame na drugim web stranicama. Oni rade tako što na jedinstven način identifikuju vaš pretraživač i uređaj. Ukoliko ne prihvatite ove kolačiće, nećete dobijati naše ciljane reklame na drugim veb stranicama.

Kolačići efikasnosti

Ovi kolačići nam omogućavaju da izbrojimo broj poseta i izvore saobraćaja, kako bismo mogli da izmerimo i unapredimo efikasnost naše web stranice. Pomažu nam da saznamo koje stranice su najviše, a koje najmanje popularne, kao i da vidimo kako se posetioci kreću po web stranici. Svi podaci koje skupe ovi kolačići se sabiraju i stoga su anonimni. Ako ne prihvatite kolačiće efikasnosti, nećemo znati kada ste posetili našu web stranicu.

Autorska prava

Sadržaj ove internet prezentacije predstavlja zakonski zaštićeno i isključivo autorsko pravo koje pripada vlasniku, Banca Intesa a.d. Beograd kome pripadaju sva autorska i druga prava intelektualne svojine u pogledu sadržaja, uređivanja, koncepcije i dizajna. Zaštitni znakovi, logo znakovi, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo je u svojini vlasnika ili u vlasništvu trećih lica. Nepoštovanje obavezujućih uslova korišćenja podleže primeni odgovarajućih zakonskih propisa. Zabranjeno je neovlašćeno umnožavanje, reprodukovanje, javno prikazivanje ili distribuiranje sadržaja internet prezentacije, na bilo koji način.

Banka zadržava pravo promene ovog obaveštenja. Sve izmene će biti objavljene na web stranici Banke. Ljubazno molimo da povremeno proverite eventualne izmene ovog obaveštenja kako biste bili pravovremeno informisani o njegovim promenama.

Chat