• Nema predloga

Otkrijte šta sve možete bez odlaska u banku

Kako mogu da...

Reaktiviram online servis?


Obavljajte vaše bankarske transakcije iz udobnosti svog doma.
Reaktivirajte aplikaciju digitalnog bankarstva bez odlaska u ekspozituru.


SAZNAJTE VIŠE

Podnesem zahtev za online keš kredit?

Realizujte keš kredit bez odlaska u ekspozituru putem aplikacije digitalnog bankarstva.

Za realizaciju vam je potrebno samo nekliko koraka.SAZNAJTE KAKO

Uplatim novac na bankomatu


Uplatite gotov novac na svoj platni račun u samo nekoliko koraka. Uplata je moguća u EUR i RSD valutama (Uplata u RSD – Visa Inspire/Dina, Uplata u EUR – Visa Classic debit/Visa Inspire/Dina).


SAZNAJTE KAKO

Osiguram sebe i svoje voljene?


Želite da osigurate sebe i svoju porodicu? Vašem savetniku imejlom možete zatražiti neku od naših usluga osiguranja.

Na linku ispod možete pogledati bogatu ponudu životnih i neživotnih osiguranja koje nudimo našim klijentima.

SAZNAJTE VIŠE

Zatražim reizdavanje PIN - a?


Zahtev za reizdavanje PIN-a, u kom ćete navesti vaše ime i prezime, tip i poslednje 4 cifre vaše platne kartice, pošaljite imjelom na zahtevi_kc@bancaintesa.rs odnosno, ukoliko ste Magnifica klijent, na imejl vašem savetniku.


Podnesem zahtev za online dozvoljeno prekoračenje


Putem aplikacije Digitalnog bankarstva bez odlaska u ekspozituru možete zahtevati dozvoljeno prekoračenje u iznosu koji sami odredite, a najviše do visine vašeg mesečnog primanja.


SAZNAJTE KAKO

Novo digitalno bankarstvo

Otkrijte sve funkcionalnosti elektronskog i mobilnog bankarstva.
SAZNAJTE VIŠE

#UVEKZAJEDNO

Aktuelna situacija stavila je pred nas novi, najvažniji izazov ikada, da zaštitimo vaše zdravlje i zdravlje naših zaposlenih. Trudimo se da iz dana u dan sve bolje odgovorimo ovom važnom zadatku i omogućimo vam da naše usluge koristite na što bezbedniji način.

Preko naših aplikacija digitalnog bankarstva sve vaše transakcije možete obavljati u udobnosti svoga doma, a bilo da ste do sada već koristili usluge elektronskog bankarstva ili ne, sada možete da ih aktivirate ili reaktivirate i bez odlaska u banku.

Kad god vam zatreba gotovina, na raspolaganju su vam naši bankomati, a ukoliko je neophodno, možete posetiti i naše ekspoziture.

Kako bismo vam dodatno olakšali poslovanje sa bankom, svakodnevno se trudimo da vam omogućimo da još veći broj naših usluga obavljate iz svog doma, te vas pozivamo da redovno pratite ovu stranicu na koju ćemo postavljati sve aktuelne informacije u vezi sa dostupnošću naših usluga, kao i novine koje smo pripremili u našoj ponudi.

Chat