• No Suggestion

Prihvatanje preporuka Vlade u vanrednoj situaciji

U želji da doprinese uštedi električne energije i lakšem prevazilaženju vanredne situacije, Banca Intesa je prihvatila preporuku Vlade Republike Srbije da pored državnih praznika 15. i 16. februara, zatvori svoje poslovne prostorije i u petak, 17. februara.

Takođe, banka će 14. i 20. februara nastaviti prošlonedeljnu akciju skraćenja radnog vremena u najvećem broju jedinica poslovne mreže, pa će tako ekspoziture čiji se redovan radni dan završavao u 18, 19 ili 20 časova biti zatvorene za rad sa klijentima u poslednjem satu na kraju dana. Ova promena odnosiće se i na ekspozituru Banca Intesa u Pančevu, u ulici Cara Lazara 2, čije će radno vreme u vanrednim okolnostima biti od 9 do 16 časova.

Istovremeno, na određene ekspoziture banke u Beogradu i Nišu primeniće se skraćenje radnog vremena i na početku dana, pa će tako poslovne jedinice u Resavskoj 1-3, Kolarčevoj 5, Bulevaru oslobođenja 3, Sarajevskoj 31, Topličinom vencu 19-21 i Kralja Milana 18 u Beogradu, primati klijente od 9 do 18 časova, kao i ekspozitura Banca Intesa u Obrenovićevoj 82 u Nišu. Ekspozitura banke u Bečeju, na adresi Novosadska 2, ponudiće svoje usluge građanima u periodu od 8 do 17 časova, dok će promenjeno radno vreme poslovne jedinice u Kruševcu, u ulici Radomira Jakovljevića bb, biti od 9 do 16 časova.

U okviru regionalnih centara Pančevo, Niš i Kragujevac po jedna poslovna jedinica u odabranim gradovima (Vršac, Požarevac, Smederevo, Pančevo, Niš, Sjenica, Kruševac, Smederevska Palanka i Despotovac) zadržaće puno radno vreme 14. i 20. februara, dok će subotnji režim rada za čitavu poslovnu mrežu Banca Intesa biti nepromenjen.

Banca Intesa uses cookies to enhance your browsing experience and displaying personalized content.
For more information, click on Cookie Settings. (PRIVACY POLICY)