• Nema predloga

Prihvatanje preporuka Vlade u vanrednoj situaciji

U želji da doprinese uštedi električne energije i lakšem prevazilaženju vanredne situacije, Banca Intesa je prihvatila preporuku Vlade Republike Srbije da pored državnih praznika 15. i 16. februara, zatvori svoje poslovne prostorije i u petak, 17. februara.

Takođe, banka će 14. i 20. februara nastaviti prošlonedeljnu akciju skraćenja radnog vremena u najvećem broju jedinica poslovne mreže, pa će tako ekspoziture čiji se redovan radni dan završavao u 18, 19 ili 20 časova biti zatvorene za rad sa klijentima u poslednjem satu na kraju dana. Ova promena odnosiće se i na ekspozituru Banca Intesa u Pančevu, u ulici Cara Lazara 2, čije će radno vreme u vanrednim okolnostima biti od 9 do 16 časova.

Istovremeno, na određene ekspoziture banke u Beogradu i Nišu primeniće se skraćenje radnog vremena i na početku dana, pa će tako poslovne jedinice u Resavskoj 1-3, Kolarčevoj 5, Bulevaru oslobođenja 3, Sarajevskoj 31, Topličinom vencu 19-21 i Kralja Milana 18 u Beogradu, primati klijente od 9 do 18 časova, kao i ekspozitura Banca Intesa u Obrenovićevoj 82 u Nišu. Ekspozitura banke u Bečeju, na adresi Novosadska 2, ponudiće svoje usluge građanima u periodu od 8 do 17 časova, dok će promenjeno radno vreme poslovne jedinice u Kruševcu, u ulici Radomira Jakovljevića bb, biti od 9 do 16 časova.

U okviru regionalnih centara Pančevo, Niš i Kragujevac po jedna poslovna jedinica u odabranim gradovima (Vršac, Požarevac, Smederevo, Pančevo, Niš, Sjenica, Kruševac, Smederevska Palanka i Despotovac) zadržaće puno radno vreme 14. i 20. februara, dok će subotnji režim rada za čitavu poslovnu mrežu Banca Intesa biti nepromenjen.

Chat