• No Suggestion

Proglašeni pobednici prvog godišnjeg studentskog konkursa u organizaciji Banca Intesa

Jovana Đapa, Mirjana Dmitrović, Milena Popin i Bojan Đuričković su pobednici prvog godišnjeg studentskog konkursa „ Dokaži se 100%“ u organizaciji Banca Intesa čija je ovogodišnja tema bilo razvijanje novih i unapređivanje postojećih mehanizama upravljanja zadovoljstvom klijenata. Jovana Đapa i Mirjana Dmitrović, studentkinje Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autorke su najboljeg projekta u oblasti implementacije, dok su Milena Popin, studentkinja Ekonomskog fakulteta Univeziteta u Novom Sadu i Bojan Đuričković,student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, ponudili najbolje rešenje u oblasti inovacije.

Pobednička četvorka osvojila je novčane stipendije u visini od po 1.000 evra, priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, kao i mogućnost obavljanja plaćene stručne prakse u Banca Intesa Beograd. Ostalih osam učesnikana konkursu dobilo je novčanu nagradu u vrednosti od po 300 evra za izvrsno angažovanje na projektu tokom kojeg su, kroz timski rad i u saradnji sa mentorima, stručnjacima za upravljanje zadovoljstvom klijenata Banca Intesa Beograd, bili u prilici da razvijaju svoje znanje i veštine kroz realne poslovne situacije i izazove.

Pobednici konkursa Dokaži se 100 % nadmetaće se tokom jeseni sa vršnjacima iz 6 drugih zemalja u kojima je Intesa Sanpaolo grupacija inicirala ovo takmičenje, a pobednike internacionalnog nadmetanja očekuje stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Banca Intesa uses cookies to enhance your browsing experience and displaying personalized content.
For more information, click on Cookie Settings. (PRIVACY POLICY)