• Nema predloga

Proglašeni pobednici prvog godišnjeg studentskog konkursa u organizaciji Banca Intesa

Jovana Đapa, Mirjana Dmitrović, Milena Popin i Bojan Đuričković su pobednici prvog godišnjeg studentskog konkursa „ Dokaži se 100%“ u organizaciji Banca Intesa čija je ovogodišnja tema bilo razvijanje novih i unapređivanje postojećih mehanizama upravljanja zadovoljstvom klijenata. Jovana Đapa i Mirjana Dmitrović, studentkinje Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, autorke su najboljeg projekta u oblasti implementacije, dok su Milena Popin, studentkinja Ekonomskog fakulteta Univeziteta u Novom Sadu i Bojan Đuričković,student Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, ponudili najbolje rešenje u oblasti inovacije.

Pobednička četvorka osvojila je novčane stipendije u visini od po 1.000 evra, priliku da predstavljaju Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji, kao i mogućnost obavljanja plaćene stručne prakse u Banca Intesa Beograd. Ostalih osam učesnikana konkursu dobilo je novčanu nagradu u vrednosti od po 300 evra za izvrsno angažovanje na projektu tokom kojeg su, kroz timski rad i u saradnji sa mentorima, stručnjacima za upravljanje zadovoljstvom klijenata Banca Intesa Beograd, bili u prilici da razvijaju svoje znanje i veštine kroz realne poslovne situacije i izazove.

Pobednici konkursa Dokaži se 100 % nadmetaće se tokom jeseni sa vršnjacima iz 6 drugih zemalja u kojima je Intesa Sanpaolo grupacija inicirala ovo takmičenje, a pobednike internacionalnog nadmetanja očekuje stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.

Chat