• Nema predloga

I BEZ DOLASKA U BANKU

DO ODOBRENJA STAMBENOG KREDITA, UZ VIDEO SASTANAK

Još komfornije

Obavite video sastanak sa savetnikom odakle god vama odgovara

Do 20 godina

Fiksna kamata u EUR

Do 31.12.2024.

Bez naknade za obradu kredita

Brzo i jednostavno

I za 7 dana do odobrenja od podnošenja zahteva

Koliki kredit mogu da dobijem

Proverite kolika bi bila rata kredita i zakažite sastanak sa specijalistom za stambene kredite.
PROVERITE I ZAKAŽITE
1. Sastanak sa specijalistom za stambene kredite

1. Sastanak sa specijalistom za stambene kredite

Sada još komfornije, odakle god vama odgovara, možete obaviti video sastanak sa specijalistom za stambene kredite koji će vam pomoći pri izboru modela kreditiranja i detaljno uputiti u ceo proces, od podnošenja zahteva do realizacije stambenog kredita.

Takođe, ukoliko želite, sastanak i dalje možete obaviti i u našim Intesa Casa centrima.

Prikupljanje dokumentacije smo dodatno pojednostavili, tako da sada možete ovlastiti svog specijalistu da umesto vas angažuje procenitelja i pribavi listu nepokretnosti, dok ostalu dokumentaciju možete dostaviti putem imejla.

2. Potpisivanje ugovora o stambenom kreditu

2. Potpisivanje ugovora o stambenom kreditu

Vaš stambeni kredit je odobren!

Prilikom vašeg dolaska u banku potpisujete ugovor o stambenom kreditu. Tada, ukoliko želite, možete ovlastiti specijalistu da po dobijanju dokumentacije overene kod notara, izvrši plaćanje takse za upis hipoteke, premije osiguranja i menice.

Specijalista će vam prethodno pripremiti kompletnu dokumentaciju, koju je neophodno overiti kod notara i poslati vam je na imejl, tako da ne morate da odvajate dodatno vreme kako biste je prikupili, ali ni da razmišljate o tome da li su sva potrebna dokumenta dostavljena.

3. Realizacija stambenog kredita

3. Realizacija stambenog kredita

Dokumentaciju overenu kod notara predajete specijalisti prilikom vašeg trećeg viđenja, kada ćete se sa njim dogovoriti i o datumu isplate vašeg stambenog kredita, nakon čega možete planirati useljenje u vaš novi stan.

Do odobrenja bez odlaska u banku

Odobrenje stambenog kredita nikada nije bilo jednostavnije, jer sve možete obaviti bez dolaska u banku.

Zakažite video sastanak sa specijalizovanim savetnikom za stambene kredite i iz kuće, kancelarije ili bilo kog drugog mesta, možete se posavetovati sa njim o najboljem modelu kredita koji će vama odgovarati, o svim pogodnostima koje su vam na raspolaganju i ujedno možete podneti zahtev za kredit. A od podnošenja zahteva, vaš kredit može biti odobren i za 7 dana.

>>> ZAKAŽITE POZIV

banca intesa lokacije intesa casa centri

LOKACIJE INTESA CASA CENTARA

Potrebne su vam dodatne informacije? Prvi sastanak sa specijalizovanim savetnikom možete obaviti i u Intesa Casa centrima.

KUTAK ZA PLANIRANJE I UREĐENJE STANA

Pogledajte smernice na šta je potrebno da obratite pažnju prilikom kupovine stana, kao i korisne savete o tome kako možete urediti vaš dom i bolje iskoristiti prostor.

>>> PREPORUKE I KORISNI SAVETI

Chat