• Nema predloga

Odobrenje stambenog kredita već za 7 dana

Stambeni kredit može biti odobren već i za 7 dana

Lakše do novog stana

Deo dokumentacije prikupljamo umesto vas

U tri dolaska

Do stambenog kredita u 3 dolaska u banku

Uz podršku

Uz vas od planiranja do useljenja u dom

Bez odlaska u banku

proverite koliki iznos kredita možete dobiti, kolika bi bila vaša rata i zakažite sastanak.
Izračunajte ratu OVDE
Do stana već i nakon samo 3 dolaska u banku
PRVI DOLAZAK

PRVI DOLAZAK

Sastanak sa specijalistom

Prilikom vašeg prvog dolaska u Banca Intesa, vaš Magnifica savetnik će vas detaljno uputiti u proces odobrenja stambenog kredita, pomoći vam pri izboru modela kreditiranja i finansiranja troškova opremanja stana i pomoći da proverite kompletnu dokumentaciju za stan za koji se odlučite u slučaju da ste već našli stan koji želite da kupite. Upoznaće vas i sa svim troškovima vezanim za podizanje stambenog kredita, kao i s kompletnim spiskom dokumentacije koja vam je neophodna za podnošenje zahteva za kredit i njegovu realizaciju.

Nakon što prikupite vaš deo dokumentacije, imate mogućnost da je dostavite svom savetniku putem imejla, a on će uz dokumentaciju koju je on prikupio, pripremiti zahtev za vaš stambeni kredit i poslati vam ga takođe putem imejla. Nakon što potpišete i pošaljete skeniran ili uslikan zahtev, savetnik će zvanično podneti zahtev za vaš stambeni kredit, tako da nema potrebe da vi ponovo dolazite u banku.

DRUGI DOLAZAK

DRUGI DOLAZAK

Odobrenje kredita

Vaš stambeni kredit je odobren! Prilikom vašeg drugog dolaska u banku potpisujete ugovor o stambenom kreditu. Tada, ukoliko želite, možete ovlastiti svog Magnifica savetnika da po dobijanju dokumentacije overene kod notara, izvrši plaćanje takse za upis hipoteke, premije osiguranja i menice, kao i da, na dan isplate vašeg kredita, umesto vas izvrši plaćanje naknade za njegovu obradu.

Savetnik će vam prethodno pripremiti kompletnu dokumentaciju, koju je neophodno overiti kod notara kao i imovinsko-pravnu dokumentaciju na osnovu koje notar vrši overu i poslati vam je na imejl, tako da ne morate da odvajate dodatno vreme kako biste je prikupili, ali ni da razmišljate o tome da li su sva potrebna dokumenta dostavljena.

TREĆI DOLAZAK

TREĆI DOLAZAK

Realizacija kredita

Dokumentaciju overenu kod notara predajete Magnifica savetniku prilikom vašeg trećeg dolaska u banku, kada ćete se sa njim dogovoriti i o datumu isplate vašeg stambenog kredita, nakon čega možete planirati useljenje u vaš novi stan. Potrebno je da na dan isplate, na vašem platnom računu imate dovoljno sredstava za naplatu preostalih troškova.

magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Gde možete zakazati sastanak?

Pogledajte spisak eskpozitura sa Magnifica savetnicima.
magnifica savetnik zakazite sastanak pozovite odmah

Postanite Magnifica klijent

Otkrijte privilegije Magnifica Premium bankarstva. Ostavite svoje podatke i Magnifica savetnik će vas kontaktirati u najkraćem roku.
Chat