• Nema predloga

Stambeni krediti


Do stana već i nakon tri dolaska u banku

Sastanak sa specijalistom

Stručno savetovanje, prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahteva

Odobrenje kredita

Potpisivanje ugovora o stambenom kreditu nakon odobrenja

Realizacija kredita

Realizacija stambenog kredita nakon predaje overenih dokumenata

Kreditni kalkulator za kupovinu stana

Izračunajte ratu svog kredita.

Cena nekretnine

min. 0 EUR max. 0 EUR

Iznos učešća

Minimalno učešće je 20%

Kamatna stopa

Rok otplate 0
0 Meseci 0 Meseci

 

Rezultati kalkulacije su informativnog karaktera. Naknada za obradu kredita je uračunata u ukupan iznos koji korisnik treba da plati po kreditu. Detaljne informacije o kreditu možete pronaći u opisu i reprezentativnom primeru na dnu stranice.

 • Detalji o kreditu
  • Mesečna rata Mesečna rata uz fiksnu kamatnu stopu - EUR
  • Mesečna rata uz varijabilnu kamatnu stopu - EUR
  • Iznos kredita - HRK
  • Troškovi obrade - EUR
  • Period otplate kredita - -
  • Ukupan iznos za vraćanje - EUR
DO STANA VEĆ I NAKON SAMO TRI DOLASKA U BANKU
PRVI DOLAZAK

PRVI DOLAZAK

Sastanak sa specijalistom

Prilikom vašeg prvog dolaska u Banca Intesa, vaš Magnifica savetnik će vas detaljno uputiti u proces odobrenja stambenog kredita, pomoći vam pri izboru modela kreditiranja i finansiranja troškova opremanja stana i pomoći da proverite kompletnu dokumentaciju za stan za koji se odlučite u slučaju da ste već našli stan koji želite da kupite. Upoznaće vas i sa svim troškovima vezanim za podizanje stambenog kredita, kao i s kompletnim spiskom dokumentacije koja vam je neophodna za podnošenje zahteva za kredit i njegovu realizaciju.

Nakon što prikupite vaš deo dokumentacije, imate mogućnost da je dostavite svom savetniku putem imejla, a on će uz dokumentaciju koju je on prikupio, pripremiti zahtev za vaš stambeni kredit i poslati vam ga takođe putem imejla. Nakon što potpišete i pošaljete skeniran ili uslikan zahtev, savetnik će zvanično podneti zahtev za vaš stambeni kredit, tako da nema potrebe da vi ponovo dolazite u banku.

DRUGI DOLAZAK

DRUGI DOLAZAK

Odobrenje kredita

Vaš stambeni kredit je odobren! Prilikom vašeg drugog dolaska u banku potpisujete ugovor o stambenom kreditu. Tada, ukoliko želite, možete ovlastiti svog Magnifica savetnika da po dobijanju dokumentacije overene kod notara, izvrši plaćanje takse za upis hipoteke, premije osiguranja i menice, kao i da, na dan isplate vašeg kredita, umesto vas izvrši plaćanje naknade za njegovu obradu.

Savetnik će vam prethodno pripremiti kompletnu dokumentaciju, koju je neophodno overiti kod notara kao i imovinsko-pravnu dokumentaciju na osnovu koje notar vrši overu i poslati vam je na imejl, tako da ne morate da odvajate dodatno vreme kako biste je prikupili, ali ni da razmišljate o tome da li su sva potrebna dokumenta dostavljena.

TREĆI DOLAZAK

TREĆI DOLAZAK

Realizacija kredita

Dokumentaciju overenu kod notara predajete Magnifica savetniku prilikom vašeg trećeg dolaska u banku, kada ćete se sa njim dogovoriti i o datumu isplate vašeg stambenog kredita, nakon čega možete planirati useljenje u vaš novi stan. Potrebno je da na dan isplate, na vašem platnom računu imate dovoljno sredstava za naplatu preostalih troškova.

magnifica savetnici

Gde možete zakazati sastanak?

Pogledajte spisak ekspozitura s Magnifica savetnicima.
banca intesa magnifica platni racun

Postanite Magnifica klijent

Otkrijte privilegije Magnifica Premium bankarstva. Ostavite svoje podatke i Magnifica savetnik će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)