• Nema predloga

Odobrenje stambenog kredita već i za 7 dana


Podrška i savetovanje tokom realizacije kredita

Brže i lakše

Uz 3 dolaska u banku do isplate stambenog kredita.

Specijalna ponuda

Do 31.03.2023. godine iskoristite posebne uslove.

Ušteda vremena

Deo dokumentacije možemo prikupiti umesto vas.

Bez odlaska u banku

proverite koliki iznos kredita možete dobiti, kolika bi bila vaša rata i zakažite sastanak.
Izračunajte ratu OVDE
U 3 koraka do stambenog kredita
1. Sastanak sa specijalistom za stambene kredite

1. Sastanak sa specijalistom za stambene kredite

Prilikom prvog dolaska u Intesa Casa centar za stambene kredite, vaš specijalista ce vam pomoci pri izboru modela kreditiranja, koji najviše odgovara vašim potrebama i detaljno ce vas uputiti u ceo proces.

Prikupljanje dokumentacije smo dodatno pojednostavili, tako da sada možete ovlastiti svog specijalistu da umesto vas angažuje procenitelja i pribavi list nepokretnosti, dok ostalu dokumentaciju možete dostaviti putem imejla.

2. Potpisivanje ugovora o stambenom kreditu

2. Potpisivanje ugovora o stambenom kreditu

Vaš stambeni kredit je odobren! Prilikom vašeg dolaska u banku potpisujete ugovor o stambenom kreditu. Tada, ukoliko želite, možete ovlastiti specijalistu da po dobijanju dokumentacije overene kod notara, izvrši plaćanje takse za upis hipoteke, premije osiguranja i menice.

Specijalista će vam prethodno pripremiti kompletnu dokumentaciju, koju je neophodno overiti kod notara i poslati vam je na imejl, tako da ne morate da odvajate dodatno vreme kako biste je prikupili, ali ni da razmišljate o tome da li su sva potrebna dokumenta dostavljena.

3. Realizacija stambenog kredita

3. Realizacija stambenog kredita

Dokumentaciju overenu kod notara predajete specijalisti prilikom vašeg trećeg viđenja, kada ćete se sa njim dogovoriti i o datumu isplate vašeg stambenog kredita, nakon čega možete planirati useljenje u vas novi stan.

OČEKUJEMO VAS U INTESA CASA CENTRIMA

U želji da vam dodatno olakšamo proces kupovine stana i realizaciju stambenog kredita, kreirali smo posebne Intesa Casa centre u kojima vas očekuju stručni savetnici, koji će vam pružiti svu potrebnu podršku od planiranja kupovine, pa do useljenja u vaš novi dom.


Zakažite sastanak sa stručnim savetnikom u vama najbližem Intesa Casa centru za stambene kredite ili ekspozituri Banca Intesa. 

>>> SPISAK LOKACIJA

KUTAK ZA PLANIRANJE I UREĐENJE STANA

Pogledajte smernice na šta je potrebno da obratite pažnju prilikom kupovine stana, kao i korisne savete o tome kako možete urediti vaš dom i bolje iskoristiti prostor.

>>> PREPORUKE I KORISNI SAVETI

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)