• Nema predloga

Zimovanje bez granica

uz posebne pogodnosti za korisnike Banca Intesa Visa platnih kartica

Zimovanje bez granica uz Banca Intesa Visa platne kartice

Skijanje, bord, hajking, treking ili samo uživanje u planinskim krajolicima? Koja god da je vaša omiljena zimska aktivnost, uz Ski karticu i Banca Intesa Visa platne kartice ove sezone ostvarićete posebne pogodnosti i popuste.

Ski kartica je program pogodnosti koji obezbeđuje sjajne popuste i benefite za sve ljubitelje zime i zimskih sportova, na više od 50 lokacija i kod više od 60 partnera.

Ski kartica se može poručiti uz kreiranje naloga i odabira željenog paketa putem Ski kartica aplikacije (dostupne preko Play Store i Apple store platforme) ili preko Ski kartica portala. A ukoliko plaćanje izvršite Banca Intesa Visa platnim karticama, očekuje vas i dodatni popust od 13% do 27%, u zavisnosti od kategorije Ski kartice koju izaberete.

Dodatno, korisnici Ski kartice mogu ostvariti benefite u svim ključnim oblastima koje prate bavljenje zimskim sportovima, kao i posebne pogodnosti kod brojnih partnera, kao što su Ski centar Beograd, Intersport, Under Armour, Hotel Zlatibor 5* i mnogi drugi.

Na Ski kartica webshop-u su i dodatni popust za plaćanje Banca Intesa Visa karticama, a neki od artikala mogu biti i do 60% povoljniji u odnosu na redovne cene. Takođe, korisnike očekuje i 20% popusta na vaučere za ski časove na Kopaoniku i Zlatiboru.

Detaljne informacije o ovoj specijalnoj zimskoj ponudi i popustima saznajte OVDE.

Chat