• Nema predloga

NEMA DILEME, IZBOR JE BANCA INTESA

bilo da želite da štedite po specijalnim uslovima ili da uložite u investicione fondove

Iskoristite našu ponudu

Bilo da želite da štedite za buduća vremena i nove prilike koje vam donose, ili biste radije da investirate i na taj način dođete do ostvarenja svojih planova, Banca Intesa je pravi izbor.

Za vas smo pripremili specijalne uslove za štednju, a ukoliko se opredelite da investirate, posredstvom Društva za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom Intesa Invest ad Beograd, nudimo vam mogućnost da uložite svoja finansijska sredstva u investicione fondove.

 

SPECIJALNA PONUDA ZA ŠTEDNJU

Oročite svoj novac po specijalnim uslovima do 30.04.2024. u Banci broj 1 po visini depozita sa više od 3 milijarde evra poverenih sredstava fizičkih lica. 

Možete se odlučiti za deviznu ili dinarsku štednju, sa periodom oročenja do 36 meseci, dok smo za oročenja većih iznosa pripremili personalizovanu ponudu.

>>> SAZNAJTE VIŠE
 

INVESTIRANJE U INVESTICIONE FONDOVE

Ako su vam fleksibilnost i dostupnost novca u bilo kom trenutku prioritet, na raspolaganju su vam i investicioni fondovi u koje možete ulagati, a kojima upravlja Društvo za upravljanje otvorenim investicionim fondom sa javnom ponudom Intesa Invest ad Beograd* čiji je osnivač i distributer Banca Intesa. 

>>> SAZNAJTE VIŠE
 

Osiguranje depozita

Osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.
Chat