• Nema predloga

Donirajte putem Banca Intesa Mastercard platne kartice i podržite NURDOR

U okviru dugogodišnje saradnje sa organizacijom NURDOR, Mastercard je na jedinstvenoj onlajn platformi za donacije superhero.rs predstavio novu kolekciju koja za temu ima ljubav – kao podsetnik na univerzalnu važnost ljubavi, na koju u izazovnim vremenima često zaboravljamo.

Sve prikupljene donacije putem Supehero platforme namenjene su izgradnji nove, najveće do sada Roditeljske kuće za smeštaj dece obolele od malignih bolesti i njihovih roditelja, dok su na lečenju u Beogradu.

Pozivamo vas da se priključite kampanji i da putem Banca Intesa Mastercard® platnih kartica donirate novac za izgradnju NURDOR Roditeljske kuće. Odaberite majicu, duks ili ceger na kojima se nalaze inspirativni stihovi o ljubavi, koje je napisao muzičar Kendi.

U okviru Superhero platforme, osim donacija u vidu poklona za koje zauzvrat dobijate neki od komada iz kolekcije, moguće je obaviti jednokratne ili ponovljene donacije, a sve se obavlja isključivo onlajn, putem platnih kartica.

Otvaranje Roditeljske kuće predviđeno je za narednu godinu, a do sada je zahvaljujući donacijama putem Superhero platforme prikupljeno preko sedam miliona dinara, što predstavlja značajni finansijski doprinos važnim inicijativama koje NURDOR, kao organizacija od nacionalnog značaja, sprovodi.

Za više informacija posetite superhero.rs.

Chat