• Nema predloga

Mastercard® pogodnosti na putovanjima

Neka vaše putovanje preraste u nezaboravno iskustvo uz brojne pogodnosti na svetskim destinacijama koje vam donose Banca Intesa Mastercard® platne kartice, sa internacionalnim partnerima: Avis, Hertz, Booking.com i easyJet.

 

Mastercard® i Avis


Uz vašu Banca Intesa Mastercard® Gold, Mastercard® Platinum ili Business karticu ostvarite do 20% popusta prilikom rezervacije vozila.

Detaljne informacije o ponudi pronađite OVDE.

 

Mastercard® i Hertz

Iskoristite 10% popusta na sve Hertz rezervacije automobila. Preskočite čekanje u redu uz brzi checkout i uživajte u dodatnim pogodnostima uz svoju Banca Intesa Mastercard® Standard, Gold, Platinum ili Business karticu. 

Detaljne informacije o ponudi pronađite OVDE.

 

Mastercard® i Booking.com

U okviru e-novčanika na Booking.com, uz vašu Banca Intesa Mastercard® standard karticu ostvarite 4% ili uz Mastercard® Platinum do 10% popusta od ukupno plaćenog iznosa, u vidu vraćenih kredita na vaš e-novčanik. 

Keš bek kredit je primenjiv za sve rezervacije smeštaja koji pruža online plaćanje i napravljene su isključivo putem Mastercard landing stranica, a može se iskoristiti i na sve druge Booking.com proizvode, uključujići letove i najam automobila. 

Detaljne informacije o ponudi pronađite ovde

 

Mastercard® i easyJet

Putujte jednostavno i bezbrižno uz easyJet Plus i 15% popusta uz rezervacije Banca Intesa Mastercard® karticama. Iskoristite i dodatne benefite, kao što su biranje sedišta bez naknade na bilo kom letu, namenski pult za predaju torbe, fast track, dodatna besplatna kabinska torba i brži prolaz na ukrcavanju za avion.

Pogodnosti se odnose na sve Mastercard korisnike koji postaju po prvi put korisnici easyJeta uz kupovinu godišnje premium pretplate. 

Benefite možete ostvariti registracijom i klikom na stranicu uzkorišćenje koda EJMC001.

Detaljne informacije o ponudi pronađite OVDE.

 

Ponude važe do 31.12.2024. godine, a sve informacije o pogodnostima, kao i listu svih ostalih specijalnih ponuda uz Mastercard® platne kartice, možete pogledati OVDE.

Uživajte u svakom trenutku putovanja!

Chat