• Nema predloga

Visa Infinite debitna kartica

Konsijerž usluga

Ostvarite vaše ideje uz pomoć ličnog asistenta - konsijerža

VIP saloni

Osetite pogodnosti VIP salona na aerodromima

Putno osiguranje

Ostvarite pravo na internacionalno putno osguranje

Jedinstvena debitna kartica

Linija između savršenstva i izvrsnosti je oduvek bila tako tanka, ali vama poznata. Zato smo Vam posvetili Banca Intesa Visa Infinite debitnu karticu koja briše tu liniju za malobrojne koji je prepoznaju. 

visa infinite kartica banca intesa
Visa Infinite kartica
 • Uživajte pravo na brojne pogodnosti Infinite osiguranja
 • Otvorite vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta
 • Ovlastite neograničen broj dodatnih korisnika
 • Ostvarite pravo na veliki broj pogodnosti i benefita prilikom kupovine ili putovanja

Konsijerž usluga

 

Potrebna vam je pomoć prilikom praznika, rođendana ili nekih bitnih životnih događaja? Vaš lični asistent, vaš konsijerž će se pobrinuti za to. 

Konsijerž usluga će vam biti dostupna kad god i gde god vam je potrebna.

Privilegija

Privilegija

Osetite zadovoljstvo savršenog ostvarenja vaše ideje.

Nijedan događaj ili praznik, ma gde god poželite da se nađete, ne morate propustiti. Ako vi poželite, vaš konsijerž, lični asistent, pobrinuće se za to. On može voditi kalendar vama interesantnih događaja i važnih porodičnih praznika i, uzimajući u obzir vaša interesovanja, predlagati ekskluzivne poklone i destinacije za odmor, organizovati vaše događaje i putovanja, obezbediti pristup prodavnicama van radnog vremena, bukirati ekskluzivne restorane, hotele i događaje.

Konsijerž usluga je besplatna za vas, dok troškove kupovine zatraženih proizvoda ili usluge plaćate Banca Intesa Visa Infinite karticom.

Dovoljno je da na broj +381 11 310 88 66 pozovete našeg agenta koji će preuzeti konsijerž zahtev, proslediti upit i dostaviti vam povratnu informaciju. Ukoliko želite da pričate na engleskom jeziku sa svojim ličnim menadžerom internacionalne konsijerž kuće, koji Vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, možete kontaktirati direktno na broj telefona +381800812177.

Korisnici kartica mogu komunicirati sa  konsijerž servisom i putem čet bot podrške u okviru Viber ili Telegram aplikacije na srpskom i engleskom jeziku. Zahteve za korišćenje usluge mogu direktno slati ka konsijerž servisu putem e mail-a na adresu visa@concierge.link

Više informacija o ovoj pogodnosti na www.rs.visa.com.

Komfor

Komfor

Komforno putovati širom sveta je lako kada aerodrom za vas postane oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete usredsrediti na svoje najvažnije poslove za taj dan. Ova kartica vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Infinite karticu i sa sobom možete uvesti koga god poželite, uz posebno za vas ugovorenu doplatu po pratiocu. Za više informacija posetite LoungeKey veb-sajt, ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa Google Play ili App Store. Pristupite linku u nastavku. Ukoliko ste već registrovani, potrebno je da ponovo kreirate nalog.

Za više informacija posetite www.loungkey.com

Vaše vreme je dragoceno, zato Vas ova kartica odvodi na „brze trake” više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva brzi ček-in i pasošku kontrolu, prioritet u redu za šalter, kao i organizaciju transfera, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske. Rezervišite uslugu tri dana pre korišćenja na cemea.yqnowgroup.com i zaboravite na aerodromske gužve i čekanje, uz 25% popusta na regularnu cenu, koji vam obezbeđuje Visa Infinite kartica.

Spokojstvo

Spokojstvo

Opustite se uz posebne privilegije različitih vrsta Infinite osiguranja:

 • Potpuno multiputno osiguranje

Obezbedite mir i sigurnost svim članovima vaše porodice ukoliko putuju sa  vama, korisnikom ove kartice. Osigurajte vas, supružnika i do petoro dece, na domaćim i internacionalnim putovanjima, u trajanju do 90 uzastopnih dana za pojedinačno putovanje, čije ste troškove u potpunosti ili delimično platili Banca Intesa Visa Infinite karticom. Osiguranje pokriva skoro sve popularne sportske aktivnosti na putovanjima, nezgode nastale prilikom putovanja automobilom, a obezbeđuje i povraćaj sredstava u slučaju neophodnosti otkazivanja ili pomeranja datuma putovanja koje je već isplaćeno ili rezervisano.

 • Osiguranje kupljenog proizvoda

Kupite šta zaželite sebi ili dragoj osobi, platite ovom karticom i od tog trenutka u narednih 90 dana ne morate da brinete o eventualnim oštećenjima, krađi ili gubitku kupljenog proizvoda. Predmet vaše kupovine biće osiguran kako kod vas, tako i kod osobe kojoj poklanjate, ukoliko nije pokriven drugim garancijama, uz sačuvan originalni račun i u okviru određenih novčanih limita u pogledu cene i iznosa pokrića.

Više informacija o ovim pogodnostima pronađite na cardholderbenefitsonline.com.

Sigurnost

Sigurnost

Zamislite da imate stručne timove na raspolaganju za bilo koje medicinsko ili pravno pitanje. Ova kartica vam upravo to pruža. Od telefonskih medicinskih saveta, preko stručne nege pre i posle hospitalizacije i hitne medicinske pomoći, do informacija o vakcinaciji i medicinskim centrima u zemlji u koju putujete, pravnih konsultacija i tumačenja.

Sve navedeno vam je od sada dostupno 24/7 kad god vam zatreba, lokalnim pozivom na broj telefona 0800 190 003, a za pozive iz inostranstva pogledajte telefonske brojeve na linku na kom možete dobiti i više informacija o ovoj pogodnosti.

Prioritet

Prioritet

Gde god da se nađete, računajte na 24/7 podršku našeg Kontakt centra, sa posebno obezbeđenim brojem telefona +381 11 310 88 66. Prijavite lako eventualni gubitak ili krađu vaše kartice pozivom na broj +381 11 30 10 160 i odmah će biti blokirana, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu vaše kartice.

Prestiž

Prestiž

Prilikom odabira garderobe svetski poznatih dizajnera, u XYZ Fashion Store radnji, očekuje Vas popust 15% na celokupan asortiman koji se ne može kombinovati sa postojećim popustima i akcijama kao i poseban tretman: lični stilista koji je samo Vama na raspolaganju u okviru private shopping posete, a koju je potrebno da najavite jedan dan ranije. Možete se prijaviti i za newsletter o novim kolekcijama i među prvima dobiti sve informacije. Popust se odnosi na plaćanje u celosti i ne može se ostvariti u outlet radnjama.

Banca Intesa Visa Infinite kao i debitne i kreditne platne kartice pomažu Vam u ostvarenju planova! Prilikom plaćanja kod velikog broja naših partnera širom Srbije, možete ostvariti popuste do 20%

Banca Intesa Visa Infinite kartica Vam pruža fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu www.visaluxuryhotelcollection.com.

Posebne pogodnosti tokom putovanja možete pogledati na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/promotions/premium-travel-benefits.html

Pogledajte koji Vas sve popusti očekuju sa Vašom premium karticom na linku https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html 

Bezbrižnost

Bezbrižnost

I kada ste na putu i kada ste kod kuće, možete računati 24 časa na pomoć koju vam obezbeđuje Banca Intesa Visa Infinite kartica.

Kao vaš prijatelj u nevolji, omogućava vam pomoć i pokriće nenadanih troškova na putu za neograničen broj slučajeva godišnje kada je u pitanju:

 • popravka vozila, u slučaju manjeg kvara (ispražnjen pneumatik, manji mehanički, električni ili elektronski kvarovi npr. ispražnjen akumulator, pokidan remen, manji kvarovi na sistemu hlađenja, pregoreli osigurači itd.) u vrednosti do 100 EUR u Srbiji, odnosno do 150 EUR u Evropi, po pojedinačnoj intervenciji,
 • prevoz vozila u slučaju kvara do 200 km u Srbiji, odnosno do 250 km u Evropi, po pojedinačnoj intervenciji,
 • besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa bez limita u kilometraži za slučajeve koji se dese na teritoriji Srbije i Evrope,
 • besplatan prevoz vozača i putnika, do odredišta ili prebivališta, bez limita u kilometraži,
 • zamensko vozilo najviše klase, u iznosu do 100 EUR rentiranja po danu i periodu do 3 dana,
 • smeštaj u hotelu sa minimalno četiri zvezdice u iznosu do 100 EUR po osobi, u trajanju do 3 dana,
 • servisne informacije.

Paket asistencije se odnosi na fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom koje je predmet asistencije.

Ukoliko vam zatreba pomoć u kući, zahvaljujući ovoj kartici možete računati na pokriće kompletnih troškova usluge majstora bez novčanog limita, za tri slučaja godišnje, koji uključuju:

 • organizaciju dolaska i usluga majstora,
 • usluge vodoinstalatera, električara, stolara, bravara, staklara i keramičara,
 • pokriće troškova sitnih materijala potrebnih za popravku, ukupne vrednosti do 25 EUR.

Troškove ostalih delova i materijala neophodnih za popravke snosi korisnik servisa.

Informacioni list, koji sadrži detalje i isključenja vezane za Pomoć na putu i Pomoć u kući, možete pogledati klikom OVDE.

Zatražite pomoć lako kada vam zatreba, 24/7, prijavite slučaj odmah po nastajanju, pozivom na broj telefona +381 11 655 65 29 i pratite uputstva operatera.

Sloboda

Sloboda

Plaćajte Banca Intesa Visa Infinite karticom na prodajnim mestima trgovaca u zemlji i inostranstvu, preko interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati i gotov novac korišćenjem platne kartice na bankomatima.

Plaćajte robu i usluge na preko 9.000 prodajnih mesta* i na do 12 rata.

Naknada za plaćanje na rate na prodajnom mestu trgovca obračunava se po svakoj rati i iznosi 50 RSD (35 RSD od 01.09.2022. do 01.09.2023.) za sve vrste platnih računa osim za:  
Intesa Hit Plus platni račun, visina naknade po rati 40 RSD (28 RSD od 01.09.2022. do 01.09.2023.);
Intesa Magnifica platni račun, bez naknade.

*Ova mogućnost nije dostupna prilikom kupovine na internet prodajnim mestima.

Na Vašu Infinite karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji će uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu karticu.

Za više informacija obratite se Magnifica savetniku u ekspozituri ili na za Vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona +381 11 310 88 66.

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici rs.visa.com i podložne su promeni.

Dobrobit

Dobrobit

Brinemo o zdravlju vas i vaše porodice i zato smo u saradnji sa Acibadem Bel Medic, zdravstvenim sistemom za celu porodicu, obezbedili specijalnu ponudu za korisnike Visa Infinite platne kartice Banca Intesa.

Ostvarite 20% popusta za plaćanje u celosti ili na rate. Popust se odnosi na:

 • fizikalnu terapiju
 • estetske procedure (botox, hijaluron, PRP, mezoterapija i ostale procedure iz ove kategorije)
 • pregled pedijatra

Napomena: Popusti se ne odnose na akcijske cene i ne mogu se sabirati.

Izvod iz uslova polise osiguranja

Sigurnost svih klijenata nam je prioritet. Vi ipak uživate našu posebnu pažnju, zato uz Visa Infinite karticu dobijate brojna, fantastična osiguranja.

Otkrijte svet Infinite osiguranja, kreiranih da biste rasterećeno mogli da date svoj maksimum tamo gde vam je važno.

Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju mobilnog bankarstva
visa inspire kartica banca intesa digitalno bankarstvo
Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju mobilnog bankarstva
Izvršite pregled po karticama i proverite listu transakcija u prethodnom periodu
Postavite limite potrošnje po karticama u skladu sa svojim željama i mogućnostima
Generišite kod za podizanje gotovine bez kartice uz #withCASH funkcionalnost
Pratite potrošnju po svojim karticama uz pomoć pametnih notifikacija

Sigurna kupovina putem interneta

 

Plaćanje prilikom kupovine na veb sajtovima sa istaknutom oznakom Mastercard SecureCode i Verified by VISA, potvrđuje se uz pomoć jednokratne lozinke koja se za svaku transakciju dobija putem SMS-a na verifikovan broj mobilnog telefona, to jest potvrđenog u ekspozituri Banca Intesa. Više informacija o ovoj metodi zaštite možete saznati i OVDE

Bezbednosne preporuke

Budući da su platne kartice postale deo svakodnevice, posebnu pažnju posvećujemo bezbednost.
Saznajte više
agencija za osiguranje depozita aod banca intesa osigurani depoziti

Osiguranje depozita

Banka učestvuje u sistemu obaveznog osiguranja depozita uspostavljenog u Republici Srbiji.