• Nema predloga

Mastercard Travel Rewards

Mastercard Travel Rewards

Korisnicima Mastercard® Gold i Platinum kartica, na raspolaganju je globalni program benefita Mastercard Travel Rewards, koji traje tokom cele godine i koji omogućava keš-bek odnosno povrat novca, korisnicima direktno na račun povezan sa Mastercard karticom. 

Prolećni praznici u Italiji, leto u Španiji, šoping u Milanu, Parizu ili Londonu, mediteranski spa doživljaj u Palma de Majorci ili jednostavna online kupovina omiljenog brenda. Sve to i još 300 različitih ponuda koje uključuju brojne destinacije, trgovce i ekskluzivne brendove širom sveta kod kojih se može plaćati online ili na samoj lokaciji, uz mogućnost automatskog keš-beka.

Posetite internet stranicu https://mtr.mastercardservices.com/sr i pogledajte ponude odabranih trgovaca i ekskluzivnih svetskih brendova širom sveta kod kojih možete ostvariti automatski keš bek, unosom 6 cifara svoje kartice u sekciji Pogledajte ponude

Pozivamo Vas i da se registrujete na istoj stranici, u sekciji Registrujte se, kako biste redovno dobijali informacije sa najnovijim ponudama.

 

Chat