• Nema predloga

Visa Platinum debitna kartica

Putno osiguranje

Ostvarite pravo na internacionalno putno osguranje

VIP saloni

Osetite pogodnosti VIP salona na aerodromima

Privilegovana kupovina

Uz Visa Platinum ostvarujete brojne pogodnosti prilikom kupovine

visa platinum kartica banca intesa
Visa Platinum kartica
 • Ovlastite neograničen broj dodatnih korisnika
 • Ostvarite pravo na posebne pogodnosti prilikom kupovine
 • Ostvarite pravo na internacionalno medicinsko i putno osiguranje koje važi u celom svetu
 • Otvorite vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta
Plaćanje na rate

Plaćanje na rate

Kada god poželite, imate mogućnost da svoju kupovinu Visa Platinum debitnom karticom podelite na do 12 mesečnih rata. Ukupan iznos transakcije se deli na jednake mesečne rate. Broj rata određuje trgovac sa kojim Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Plaćanje na rate je moguće na više od 9.000 prodajnih mesta u Srbiji*.

Naknada za plaćanje na rate na prodajnom mestu trgovca obračunava se po svakoj rati i iznosi 50 RSD za sve vrste platnih računa osim za:  
•    Intesa Hit Plus platni račun, visina naknade po rati 40 RSD;
•    Intesa Magnifica platni račun, bez naknade.

*Ova mogućnost nije dostupna prilikom kupovine na internet prodajnim mestima.

Rezervisano za odabrane

Rezervisano za odabrane

Često putujete širom sveta, zato je bitno da aerodrom za vas bude oaza mira, gde se u udobnoj fotelji možete opustiti i usredsrediti na svoje najvažnije poslove za taj dan. Ova kartica vam otvara vrata više od 1.000 VIP salona na aerodromima u 450 i više gradova sveta, za neograničen broj poseta. Dovoljno je da pokažete svoju Banca Intesa Visa Platinum karticu i sa sobom možete uvesti koga god poželite, uz posebno za vas ugovorenu doplatu po pratiocu.

Za više informacija kreirajte nalog na LoungeKey veb-sajtu preko linka ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa prodavnica Google Play ili App Store.Vaše vreme je dragoceno, zato vas ova kartica odvodi na „brze trake” više od 270 aerodroma širom sveta, što podrazumeva brzi ček in i pasošku kontrolu, prioritet u redu za šalter, kao i organizaciju transfera, pratnju od aviona do vozila ili do gejta za odlaske.

Rezervišite uslugu 3 dana pre korišcenja i zaboravite na aerodromske gužve i čekanje, uz 25% popusta na regularnu cenu, koji vam obezbeđuje Visa Platinum kartica.

Spokojstvo putovanja širom sveta

Spokojstvo putovanja širom sveta

Kada putujete, osiguranje je jedna od najvažnijih stvari koje možete poneti sa sobom. Zato smo za vas, uz Visa Platinum karticu, obezbedili internacionalno medicinsko i putno osiguranje koje važi u celom svetu i, ukoliko zatreba, pokriva medicinsku pomoć i asistenciju u inostranstvu u slučaju iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja, troškove bolničkog lečenja za vreme putovanja za najmanje 72 sata neprekidnog boravka u bolnici i hitne medicinske pomoći za povrede nastale rekreativnim bavljenjem skijaškim sportovima (skijanje i snoubording). Ovo osiguranje, takođe, pokriva kašnjenje ili otkaz leta, propuštene konekcije i kašnjenje ili gubitak prtljaga, kao i nezgode u javnom prevozu u inostranstvu. Svi ovi benefiti su na raspolaganju i članovima vaše najuže porodice, uključujući bračnog ili vanbračnog druga i decu do 18 godina starosti, koji putuju sa vama kao nosiocem kartice ukoliko ih prijavite osiguravajućoj kući pre putovanja.

Kupovina koja donosi ekskluzivitet i bezbrižnost

Kupovina koja donosi ekskluzivitet i bezbrižnost

Imate privilegiju da prilikom kupovine uživate u pogodnostima pripremljenim samo za Vas, kao i da budete opušteniji od drugih.

Prilikom odabira garderobe svetskih brendova, tokom cele godine, za Vas je pripremljena ekskluzivna pogodnost: 10% popusta na celokupan asortiman u XYZ Fashion Store radnjama. Popust 10% ne može se kombinovati sa postojećim popustima i akcijama u XYZ Fashion Store radnjama. Popust se odnosi na plaćanja u celosti i ne može se ostvariti u outlet radnjama.

Vaša Banca Intesa Visa Platinum kao i debitne i kreditne platne kartice pomažu Vam u ostvarenju planova! Prilikom plaćanja kod velikog broja naših partnera širom Srbije, možete ostvariti popuste do 20%.

Prilikom kupovine sebi ili dragoj osobi, platite Banca Intesa Visa Platinum karticom i od tog trenutka u narednih 90 dana ne morate da brinete o eventualnim oštećenjima, krađi ili gubitku kupljenog proizvoda. Predmet Vaše kupovine biće osiguran kako kod Vas, tako i kod osobe kojoj poklanjate, ukoliko nije pokriven drugim garancijama, uz sačuvan originalni račun i u okviru određenih novčanih limita u pogledu cene i iznosa pokrića.

Više informacija o ovim pogodnostima na cardholderbenefitsonline.com

Kupujte luksuzno i bezbrižno.

Stalno dostupni stručnjaci

Stalno dostupni stručnjaci

Za bilo koje medicinsko ili pravno pitanje, uz ovu karticu na raspolaganju su vam stručni timovi za vaše potrebe iz ovih oblasti dok ste u inostranstvu, od telefonskih medicinskih saveta, preko stručne nege pre i posle hospitalizacije, hitne medicinske pomoći i informacija o vakcinaciji i medicinskim centrima u zemlji u koju putujete, do pravnih konsultacija i tumačenja.

Sve navedeno vam je od sada dostupno 24/7 kad god vam zatreba, lokalnim pozivom na broj telefona 0800 190 003, a za pozive iz inostranstva pogledajte telefonske brojeve na linku, na kom možete dobiti i više informacija o ovoj pogodnosti.

Prioritetan tretman

Prioritetan tretman

Stalna dostupnost novca vama je neophodna. Da bi vam sredstva bila na raspolaganju čak i u nekim nepredviđenim situacijama, gde god da se nađete, možete računati na 24/7 podršku našeg kontakt centra sa posebno obezbeđenim brojem telefona: +381 11 310 88 33. Prijavite lako eventualni gubitak ili krađu vaše kartice i ona će biti blokirana odmah, a u bilo koje doba dana jednim pozivom možete dobiti informacije o stanju na računu Vaše kartice. Ukoliko ste u inostranstvu, karticu možete blokirati i pozivom centra globalne Visa podrške, na 24/7 dostupne brojeve telefona sa linka. U tom slučaju će vaša kartica biti blokirana za 30 minuta. Novac vam, takođe, može biti hitno isplaćen na više od 270.000 lokacija širom sveta. Više informacija o ovoj pogodnosti na www.rs.visa.com.

Zadovoljstva dostupna izuzetnima

Zadovoljstva dostupna izuzetnima

Kupovina ili putovanje za vas može biti više od očekivanog zahvaljujući Platinum internacionalnom i lokalnom programu benefita i popusta.

Banca Intesa Visa Platinum kartica pruža vam fantastične pogodnosti u više od 900 najprestižnijih hotela na svetu. Na raspolaganju su Vam garantovano najbolje ponude, prelazak u bolju sobu tokom boravka, kasniji izlazak iz sobe, VIP tretman, kontinentalni doručak svaki dan i vaučer koji možete iskoristiti za hranu i piće po želji. Sa spiskom hotela i specijalnim ponudama možete se upoznati na sajtu. Sa posebnim pogodnostima tokom putovanja možete se upoznati  na linku, a odlične popuste i pogodnosti na prodajnim mestima širom Srbije pogledajte na Visa sajtu.

Sloboda raspolaganja

Sloboda raspolaganja

Plaćajte Banca Intesa Visa Platinum karticom na prodajnim mestima trgovaca u zemlji i inostranstvu, preko interneta i na prodajnim mestima obeleženim Visa znakom. Iskusite jednostavnost beskontaktnog plaćanja, a možete podizati gotov novac korišćenjem platne kartice na bankomatima.

Na svoju Visa Platinum karticu možete, po ličnom izboru, ovlastiti neograničen broj dodatnih korisnika, koji ce uživati u istim benefitima obezbeđenim za osnovnu karticu.

Za više informacija obratite se savetniku u ekspozituri ili pozovite za vas posebno obezbeđen 24/7 broj telefona: +381 11 310 88 33.

Usluge koje obezbeđuje VISA kartičarska organizacija prezentovane su na zvaničnoj internet stranici:

www.rs.visa.com i podložne su promeni.

Podrška kada zatreba

Podrška kada zatreba

Kada ste na putu i kada ste kod kuće, možete računati 24h na pomoć pri rešavanju problema u slučaju saobraćajnih nezgoda, kvarova na vozilu i u kući, koju vam obezbeđuje Banca Intesa Visa Platinum kartica.

Kao vaš prijatelj u nevolji, omogućava vam pomoć i pokriće nenadanih troškova na putu za jedan slučaj godišnje, kada je u pitanju:popravka vozila na teritoriji Srbije, u slučaju manjeg kvara (ispražnjen pneumatik, manji mehanički, električni ili elektronski kvarovi npr. ispražnjen akumulator, pokidan remen, manji kvarovi na sistemu hlađenja, pregoreli osigurači itd.) u vrednosti do 100 EUR, po pojedinačnoj intervenciji,prevoz vozila u slučaju kvara do 100 km u Srbiji, odnosno do 150 km u Evropi, po pojedinačnoj intervenciji,besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa bez limita u kilometraži za slučajeve koji se dese na teritoriji Srbije, BIH, Hrvatske i Crne Gore,neograničen broj servisnih informacija. Paket asistencija je vezana za fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom koje je predmet asistencije.

Ukoliko vam zatreba pomoć u kući, zahvaljujući ovoj kartici možete računati na pokriće kompletnih troškova usluge majstora bez novčanog limita, za jedan slučaj godišnje, koji uključuje: organizaciju dolaska i usluga majstora,usluge vodoinstalatera, električara, stolara, bravara, staklara i keramičara, pokriće troškova sitnih materijala potrebnih za popravku, ukupne vrednosti do 25 EUR.

Informacioni list, koji sadrži detalje i isključenja vezane za benefite Pomoć na putu i Pomoć u kući, možete pogledati klikom OVDE.

Troškove ostalih delova i materijala neophodnih za popravke snosi korisnik servisa.

Pogledajte detaljne uslove proizvoda na linku

Nega zdravlja cele porodice

Nega zdravlja cele porodice

Brinemo o vašem zdravlju i zato smo u saradnji sa našim partnerom Acibadem Bel Medic, zdravstvenim sistemom za celu porodicu, obezbedili specijalnu ponudu za korisnike Visa Platinum kartice Banca Intesa.

Ostvarite 20% popusta za plaćanje u celosti ili na rate. Popust se odnosi na:

 • fizikalnu terapiju
 • estetske procedure (botox, hijaluron, PRP, mezoterapija i ostale procedure iz ove kategorije)
 • pregled pedijatra

Napomena: Popusti se ne odnose na akcijske cene i ne mogu se sabirati.

Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju mobilnog bankarstva
visa inspire kartica banca intesa digitalno bankarstvo
Personalizujte korišćenje kartice uz aplikaciju mobilnog bankarstva
Izvršite pregled po karticama i proverite listu transakcija u prethodnom periodu
Postavite limite potrošnje po karticama u skladu sa svojim željama i mogućnostima
Generišite kod za podizanje gotovine bez kartice uz #withCASH funkcionalnost
Pratite potrošnju po svojim karticama uz pomoć pametnih notifikacija
Servisne informacije
 • Gotovinu možete podizati bez provizije, na svim bankomatima banaka koje su članice Intesa Sanpaolo grupe. Preuzmite spisak banaka
 • Za više informacija o rezervisanju VIP salona na aerodromima, kreirajte nalog na LoungeKey veb-sajtu preko linka www.loungekey.com/BancaIntesaBeograd-VisaPremiumCards ili preuzmite LoungeKey smartfon aplikaciju sa prodavnice Google Play ili App Store.
 • Uslugu brzi ček in i pasoška kontrola, prioritet u redu za šalter, organizaciju transfera, pratnju od aviona do vozila i gejta za odlaske rezervišite tri dana pre korišćenja na https://cemea.yqnowgroup.com, uz 25% popusta na regularnu cenu koju vam obezbeđuje Visa Platinum kartica.
 • Sačuvajte originalan račun prilikom plaćanja Visa Platinum karticom i predmet vaše kupovine biće osiguran kako kod vas, tako i kod osobe kojoj poklanjate, ukoliko nije pokriven drugim garancijama.
 • Više informacija o pogodnosti produženja perioda garancije možete pogledati na https://cardholderbenefitsonline.com
 • Medicinske i pravne informacije dostupne su 24/7, lokalnim pozivom na broj telefona 0800 190 003, a za pozive iz inostranstva pogledajte telefonske brojeve na linku https://cardholderbenefitsonline.com na kom možete dobiti i više informacija o ovoj pogodnosti.
 • Ukoliko ste u inostranstvu, karticu možete blokirati i pozivom centra globalne Visa podrške, na 24/7 dostupne brojeve telefona sa linka https://cardholderbenefitsonline.com. U tom slučaju će vaša kartica biti blokirana za 30 minuta. Novac vam, takođe, može biti hitno isplaćen na više od 270.000 lokacija širom sveta. Više informacija o ovoj pogodnosti na www.rs.visa.com
 • Detaljnije informacije o spisku prodajnih mesta sa spiskom popusta i pogodnosti možete pogledati na https://rs.visa.com/pay-with-visa/visa-offers-and-perks.html
 • Pokriće nenadanih troškova na putu za jedan slučaj godišnje podrazumeva: popravku vozila na teritoriji Srbije, u slučaju manjeg kvara (ispražnjen pneumatik, manji mehanički, električni ili elektronski kvarovi, npr. ispražnjen akumulator, pokidan remen, manji kvarovi na sistemu hlađenja, pregoreli osigurači itd.) u vrednosti do 50 EUR, po pojedinačnoj intervenciji, prevoz vozila u slučaju kvara do 100 km u Srbiji, odnosno do 150 km u Evropi, po pojedinačnoj intervenciji, besplatan prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode do najbližeg servisa bez limita u kilometraži za slučajeve koji se dese na teritoriji Srbije, BIH, Hrvatske i Crne Gore kao i neograničen broj servisnih informacija. Paket asistencija je vezana za fizičko lice dok aktivno upravlja vozilom koje je predmet asistencije.
 • Pokriće kompletnih troškova usluge majstora bez novčanog limita, za jedan slučaj godišnje, uključuje: organizaciju dolaska i usluga majstora, usluge vodoinstalatera, električara, stolara, bravara i staklara kao i pokriće troškova sitnih materijala potrebnih za popravku, ukupne vrednosti do 15 EUR. Troškove ostalih delova i materijala neophodnih za popravke snosi korisnik servisa.

Sigurna kupovina putem interneta

 

Plaćanje prilikom kupovine na veb sajtovima sa istaknutom oznakom Mastercard SecureCode i Verified by VISA, potvrđuje se uz pomoć jednokratne lozinke koja se za svaku transakciju dobija putem SMS-a na verifikovan broj mobilnog telefona, to jest potvrđenog u ekspozituri Banca Intesa. Više informacija o ovoj metodi zaštite možete saznati i OVDE.

Bezbednosne preporuke

Budući da su platne kartice postale deo svakodnevice, posebnu pažnju posvećujemo bezbednost.
Saznajte više