• Nema predloga

VAŽNO OBAVEŠTENJE

Obavešteni smo da je nekoliko naših klijenata dobilo link koji vodi na internet stranicu na kojoj se nalazi poziv da, radi osvajanja novčane nagrade, popune anketu koju navodno sprovodi Banca Intesa. Anketa je do sada imala naslov „Cenimo vaše povratne informacije i učinićemo sve što možemo da nastavimo da vam pružamo uslugu kakvu zaslužujete. Poklon od nas vama.”

Podsećamo i da su na društvenoj mreži Facebook dostupni lažni oglasi koji vode na link preko kog se naši klijenti pozivaju da popune formu za registraciju i investiraju određeni iznos novca kako bi ostvarili pasivan prihod. Oglasi su do sada su imali poruke „Revolucija u svijetu investicija. Investirajte od 25.000 RSD i ostvarite pasivan prihod od 132.000 RSD svake nedelje” i „Saznajte koliko akcije Gazproma mogu povećati vaš prihod”.

U cilju zaštite vaših podataka, molimo vas da, ukoliko link stigne do vas, nagradnu anketu ne popunjavate, a stranicu odmah zatvorite, kao i da oglase s pozivom da investirate novac i ostvarite pasivan prihod, ne otvarate, odnosno, u slučaju da ih otvorite, ne postupate prema instrukcijama za popunjavanje registracione prijave. Važno je da imate u vidu i da iznosi u okviru poruka i oglasa mogu biti promenjeni.

Preduzeli smo sve aktivnosti u cilju uklanjanja sajta na kom je anketa dostupna, kao i Facebook stranice i sajta na kom je dostupna forma za registraciju, a napominjemo da su sve informacije o našim aktuelnim ponudama dostupne na zvaničnoj internet stranici www.bancaintesa.rs, kao i da obaveštenja klijentima šaljemo isključivo preko zvaničnih kanala komunikacije kojih se, uz ostale bezbednosne preporuke, možete podsetiti OVDE.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)