• Nema predloga

Laki keš i dalje bez depozita

Banka Intesa Beograd (doskorašnja Delta Banka) nudi svim građanima, bilo da su klijenti Banke Inteza ili ne, najbrži i najlakši načinu da dođu do keša, u periodu velikih prazničnih kupovina.S obzirom da je period slava već počeo, da predstoje novogodišnji i božićni praznici, povećana je tražnja za kešom, a u Banci Intesa najtraženiji je Laki keš, gotovinski kredit. Nove mere NBS-a nisu uticale na promenu uslova, pa Banka Intesa odobrava Laki keš i dalje bez depozita i to je velika prednost ovog keš kredita.

Banka Intesa Beograd (doskorašnja Delta Banka) nudi svim građanima, bilo da su klijenti Banke Inteza ili ne, najbrži i najlakši načinu da dođu do keša, u periodu velikih prazničnih kupovina.
S obzirom da je period slava već počeo, da predstoje novogodišnji i božićni praznici, povećana je tražnja za kešom, a u Banci Intesa najtraženiji je Laki keš, gotovinski kredit. Nove mere NBS-a nisu uticale na promenu uslova, pa Banka Intesa odobrava Laki keš i dalje bez depozita i to je velika prednost ovog keš kredita. Takođe nisu potrebni žiranti, učešće, kao ni administrativne zabrane, a ne obračunava se ni naknada za obradu kreditnog zahteva.
Reč je o kreditu koji je maksimalno transparentan i u momentu podnošenja zahteva do detalja prikazan klijentu. Kod ovog kredita nema skrivenih troškova, odnosno ono što je klijentu prezentovano to je ono što ga realno i očekuje prilikom otplate kredita.
Činjenicu da ovaj kredit nije teško otplatiti potvrđuje i konkretan primer po kome za Laki keš od 1.000€ na 12 meseci, ukupan iznos za otplatu iznosi 1.117€, dakle samo 117€ više u odnosu na podignuti iznos i to sa svim uključenim troškovima.
Pri svemu tome građani imaju maksimalnu fleksibilnost pri određivanju visine rate, tako da svako može naspram svojih mogućnosti da odredi koliko može mesečno da izdvaja, a radnici Banke će mu pomoći da izabere najadekvatniji iznos kredita.
Iznos kredita koji možete podići je od 300 do 3.000 evra, sa rokom otplate od 12, 18 ili 24 meseca uz efektivnu kamatnu stopu do 23% na godišnjem nivou na ostatak duga sa valutnom klauzulom u evrima.
Procedura je izuzetno jednostavna i brza. Potrebno je samo da zainteresovani ponesu ličnu kartu i dođu u bilo koju od 150 ekspozitura Banke Intesa širom Srbije. Najkasnije za pola sata dobiće odgovor da li im kredit može biti odobren, a u roku od 24 sata mogu imati novac na svom računu.

Chat