• Nema predloga

Novo u ponudi stambenih kredita Banca Intesa Beograd

Banca Intesa od sada klijentima nudi i stambene kredite za kupovinu izgrađenih neuknjiženih nekretnina...

U maju ove godine Banca Intesa Beograd je u svoju ponudu namenjenu stanovništvu uvrstila stambene kredite koji su izazvali veliko interesovanje na tržištu. Pored dosadašnje fleksibilne ponude sačinjene od više različitih modela, sa posebnim pogodnostima kao što su minimalno učešće od svega 5% vrednosti kreditirane nekretnine, rok otplate do 30 godina i odsustvo bankarskih provizija, Banka je svoju široku lepezu stambenih kredita obogatila novim modelima.

Banca Intesa od sada klijentima nudi i stambene kredite za kupovinu izgrađenih neuknjiženih nekretnina i uspostavljanje hipoteke na njima, uz učešće od 20%, rok otplate do 30 godina i EKS 9,74% godišnje, za kredite indeksirane u evrima.
Banca Intesa je takođe počela sa odobravanjem kredita za refinansiranje stambenih kredita drugih banaka, i na taj način pružila građanima mogućnost da svoj stambeni kredit otplaćuju uz duži rok otplate – do 30 godina i povoljniju kamatu, i tako plaćaju manju mesečnu ratu. Za ovaj model stambenog kredita koji je indeksiran u evrima efektivna kamatna stopa iznosi 7,30%.
Stambeni krediti Banca Intesa se realizuju i otplaćuju isključivo po srednjem kursu NBS.

U želji da klijentima dodatno olakša i pojednostavi proces kupovine nekretnine i realizaciju stambenih kredita Banca Intesa je otvorila i dva specijalizovana centra za stambene kredite – Intesa Casa. U njima su građanima na raspolaganju stručni savetnici i specijalisti za stambene kredite koji će im pružiti odgovore na sva pitanja u vezi sa stambenim kreditima. Klijentima se pruža i mogućnost da odrede vreme i mesto sastanka sa savetnicima iz centara za stambene kredite. Intesa Casa centri za stambene kredite nalaze se u Beogradu u Resavskoj ulici broj 1 – 3, i Novom Sadu u bulevaru Mihajla Pupina broj 4, a u Pančevu u Štrosmajerovoj ulici broj 1 otvorena je kancelarija u kojoj klijente očekuje mobilni savetnik za stambene kredite.

Chat