• Nema predloga

Banca Intesa osvojila priznanje Planeta Biznis

Banca Intesa je dobitnik nagrade Planeta Biznis ekonomskih časopisa Ekonometar i Magazin Biznis za banku koja je u 2014. godini uložila najviše sredstava u razvoj društva i lokalne zajednice.

Banka je tokom 2014. donirala 61,33 miliona dinara zajednici a sredstva su u najvećoj meri upotrebljena za pružanje pomoći građanima ugroženim u poplavama i sanaciju štete u opštinama širom Srbije, ali i za rad socijalnih i zdravstvenih ustanova, podršku realizaciji brojnih kulturnih projekata i inicijativa, razvoj umetnosti, promociju sporta. obrazovanja i naučnoistraživačnog rada.

„U prethodnih deset godina koliko posluje na domaćem tržištu, Banca Intesa je razvijala sopstvene, ali i bila uključena u brojne velike projekte korporativne odgovornosti, koji su sporovođeni u funkciji podrške društvenoj zajednici. Prošle godine su nas, nažalost, zadesile velike poplave, te se naše angažovanje tokom 2014. u domenu korporativne filantropije prvenstveno ogledalo u pružanju pomoći ugroženim građanima, u okviru koga su i naši zaposleni prikupljali sredstva za pogođene porodice i kolege, dok smo širu javnost animirali putem kampanje „Budite deo dobrog dela“ koju smo realizovali sa MasterCard-om. Verujem da ćemo svojim primerom podstaći i druge privredne subjekte u zemlji da se aktivno uključe i pomognu razvoju lokalnih zajednica u okviru kojih posluju.“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Ovo je treća godina za redom da Banca Intesa osvaja Planeta Biznis nagradu za korporativnu filantropiju.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)