• Nema predloga

Proglašeni Intesa Farmeri za 2014. godinu

Banca Intesa proglasila je pobednike drugog godišnjeg konkursa Intesa Farmer, izbora za najbolje poljoprivredne proizvođače u kategorijama povrtarstvo, ratarstvo, voćarstvo i stočarstvo. Prema odluci stručnog žirija za pobednike konkursa Intesa Farmer 2014 izabrani su Stipan Štrangar iz Bačkog Monoštora u kategoriji Intesa Ratar, Milan Tomović iz Koštunića u kategoriji Intesa Povrtar, Tatjana Horvat iz Donjeg Tavankuta u kategoriji Intesa Voćar i Mikloš Balaša iz Čantavira u kategoriji Intesa Stočar.

Banca Intesa je najbolje učesnike konkursa nagradila studijskim putovanjem na Međunarodni sajam poljoprivrede SIA u Parizu (Salon International de’l Agriculture) koji će se održati u februaru 2015. godine, kao i poklon vaučerima u iznosu od 100.000 dinara za kupovinu repromaterijala ili stočne ishrane kod partnerskih prodavaca.

„U godini u kojoj se značajan broj poljoprivrednih proizvođača usled nezapamćenih vremenskih nepogoda u najboljem scenariju suočio sa padom prinosa, pronalazak onih koji su uspeli da održe kontinuitet rada na reprezentativnom nivou i postignu zavidne poslovne rezultate bio je još teži. Upravo zato svi učesnici ovogodišnjeg Intesa Farmer konkursa su za mene već pobednici jer su uspeli da prilagode svoje poslovanje izuzetno otežanim uslovima i ostvare željeni rast“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Na drugi po redu Intesa Farmer konkurs prijavilo se 237 poljoprivrednih proizvođača, klijenata Banca Intesa a komisija je izabrala pobednike na osnovu godišnjih rezultata koje su ostvarili kroz poljoprivrednu proizvodnju, uključenosti članova porodice u proizvodni proces, posedovanja skladištenog prostora, primeni modernih tehnologija, ali i prema njihovoj urednosti u izmirivanju finansijskih obaveza.

Chat