• Nema predloga

Izabrani finalisti godišnjeg konkursa Intesa Farmer

Banca Intesa odabrala je finaliste drugog godišnjeg konkursa Intesa Farmer, izbora za najbolje poljoprivredne proizvođače u oblasti povrtarstva, ratarstva, voćarstva i stočarstva. Za titulu Intesa Ratar i dalje se nadmeću Stipan Štrangar iz Bačkog Monoštora, Atila Almadi iz Mola i Željko Sefkerinac iz Banatskog Novog Sela, dok su finalisti u kategoriji Intesa Povrtar Milan Tomović iz Koštunića, Ilija Mijić iz Futoga i Slobodan Nikolić iz Brestača. Stručna komisija na konkursu Intesa Farmer izdvojila je Tatjanu Horvat iz Donjeg Tavankuta, Zoricu Kovačević iz Čerevića i Sergeja Vujačića iz Vrbasa kao tri najuspešnija kandidata u oblasti voćarstva, odnosno, Mikloša Balašu iz Čantavira, Sofiju Vrbaški iz Mola i Jovana Makitanovića iz Kuzmina u kategoriji Intesa Stočar.

Proglašenje pobednika planirano je za decembar a najuspešnije učesnike konkursa očekuje studijsko putovanje na Međunarodni sajam poljoprivrede SIA u Parizu (Salon International de’l Agriculture) koji se održava u februaru 2015. godine, kao i poklon vaučeri u iznosu od 100.000 dinara za kupovinu repromaterijala ili stočne ishrane kod partnerskih prodavaca.

Na ovogodišnji konkurs Intesa Farmer prijavilo se 237 poljoprivrednih proizvođača, klijenata Banca Intesa, a komisija je izabrala finaliste na osnovu godišnjih rezultata koje su ostvarili kroz poljoprivrednu proizvodnju, uključenosti članova porodice u proizvodni proces, posedovanja skladištenog prostora, primeni modernih tehnologija, ali i prema njihovoj urednosti u izmirivanju finansijskih obaveza prema Banci.

Chat