• Nema predloga

Pokloni za korisnike Banca Intesa MasterCard i Maestro kartica

Banca Intesa pokreće promotivnu akciju pod nazivom „Kartice u zemlji čuda, Frendi pokloni svuda!“ kako bi nagradila korisnike svojih MasterCard i Maestro platnih kartica za fizička lica.

Imajući u vidu početak nove školske godine, Banka će za svako plaćanje u vrednosti od 3.500 dinara i više izvršeno ovim karticama do 20. septembra i to na pos terminalima u zemlji, uručiti poklon prilagođen potrebama školaraca. Takođe, Banca Intesa je pripremila i poklon iznenađenja za svako beskontaktno plaćanje MasterCard ili Maestro karticom, nezavisno od iznosa. Kupovina na internetu, podizanje novca na domaćim i inostranim bankomatima, kao i plaćanja van Srbije neće učestvovati u promociji.

Počevši od 29. avgusta preuzimanje poklona vršiće se svakog petka i subote tokom trajanja akcije na promo štandovima u Beogradu (TC Ušće i TC Delta City), Novom Sadu (TC Big), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (TC Plaza).

Pri preuzimanju poklona potrebno je pokazati slip račun koji potvrđuje uspešno izvršenu transakciju, kao i platnu karticu kojom je transakcija izvršena. Računi se ne mogu sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje poklona. Promocija traje dok traju zalihe, odnosno, najkasnije do 20. septembra 2014. godine.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)