• Nema predloga

Banca Intesa otvorila treći ciklus konkursa „Dokaži se 100%!“

Banca Intesa pokrenula je treći po redu ciklus studentskog konkursa „Dokaži se 100%!“, nadmetanja talentovanih akademaca Srbije u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

Pravo učešća na konkursu imaju studenti 4. godine svih državnih i privatnih fakultetskih ustanova u zemlji, apsolventi, kao i studenti master i doktorskih studija društveno-humanističkih, prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških nauka. Prijavljivanje je omogućeno akademcima sa minimalnom prosečnom ocenom 9,00, dobrim poznavanjem engleskog jezika i prezentacionih veština koji u trenutku apliciranja imaju do 26 godina života.

Selekciju kandidata vršiće Sektor za ljudske resurse Banca Intesa a 12 odabranih polaznika biće podeljeno u 6 takmičarskih timova u okviru kojih će izrađivati rešenja na zadate probleme iz oblasti unapređenja zadovoljstva klijenata. Svakoj ekipi će tokom izrade projekta biti dodeljen mentor.

Tokom juna, stučna komisija na projektu sastavljena od predstavnika Banca Intesa, Intesa Sanpaolo i akademskih ustanova, proglasiće pobednički tim koji će predstavljati Srbiju na finalnom takmičenju Divizije internacionalnih banaka članica ISP grupe u Italiji. Pobednike konkursa u Srbiji Banca Intesa će nagraditi novčanim stipedijama u iznosu od 1.000 evra po članu tima i stručnim usavršavanjem u banci, dok je za članove drugoplasiranog tima predviđena nagrada u visini od 700 evra. Ostalih osam učesnika će za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra, a Banca Intesa će svim polaznicima konkursa uručiti Intesa Sanpaolo sertfikate. Dvoje studenata koji na finalnom takmičenju u Italiji osvoje prvo mesto očekuje stručna praksa u sedištu Intesa Sanpaolo grupe ili novčana nagrada u iznosu od 1.500 evra, po osobi.

Podnošenje aplikacija vrši se do 20. marta ove godine putem e-mail adrese csuniversity_award@bancaintesa.rs na koju je potrebno poslati popunjen prijavni formular, biografiju, pismo preporuke profesora i motivaciono pismo. Formular za prijavu i dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Banke www.bancaintesa.rs i Facebook fan strani projekta www.facebook.com/dokazise100posto, gde je omogućeno i online prijavljivanje.

Projekat “Dokaži se 100%!” Banca Intesa realizuje u saradnji sa matičnom Intesa Sanpaolo grupacijom.

Chat