• Nema predloga

Niže kamate na gotovinske kredite

Banca Intesa snizila je kamatnu stopu na Intermezzo keš kredit u dinarima, jedinstveni zajam na tržištu koji nudi mogućnost odlaganja plaćanja mesečne rate. Ovaj kreditni model biće do 30. aprila ove godine dostupan svim klijentima Banke sa nominalnom kamatnom stopom od 19,89 odsto na godišnjem nivou. Kamatne stope korigovane su i za građane koji nisu klijenti banke.

„Intermezzo keš kredit osmišljen je kao odgovor na specifične potrebe građana imajući u vidu povećanu ekonomsku neizvesnost u kojoj su klijenti sve oprezniji u pogledu zaduživanja. Rukovodeći se odgovornim odnosom prema klijentima Banca Intesa ne samo da razvija finansijska rešenja koja izlaze u susret njihovim stvarnim potrebama, već i prateći signale tržišta koristi svaku priliku da ih učini što pristupačnijim.“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora Banca Intesa.

Takođe, Banca Intesa je u istom periodu snizila kamatnu stopu i na kredite za refinansiranje u dinarima namenjene klijentima koji ne primaju zaradu preko Banke. Osim što omogućava objedinjavanje finansijskih obaveza po tekućem računu, kreditnim karticama i kreditima ovaj kreditni model takođe nudi i opciju pozajmice u gotovini.

Chat