• Nema predloga

Banca Intesa donirala novogodišnje paketiće

Banca Intesa je petu godinu zaredom sprovela tradicionalnu volontersku akciju „Zapakuj poklon, izmami osmeh“ u okviru koje su zaposleni u Banci pripremili preko 1.200 novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i mlade sa posebnim potrebama u pet gradova Srbije, u ukupnoj vrednosti od oko milion i dvestotinehiljade dinara.

U susret 2014. godini, zaposleni u Banci obradovali su slatkišima, igračkama, priborom za školu, ličnu higijenu i drugim zanimljivim sitnicama polaznike sedam ustanova za specijalno obrazovanje i korisnike tri doma za nezbrinutu decu u Beogradu, Veterniku, Kraljevu, Užicu i Vranju.

Novogodišnje paketiće uručili su zaposleni kostimirani u Deda mrazove a paketiće su dobili učenici Osnovne škole „Dušan Dugalić“ iz Beograda, Osnovne škole „Sava Jovanović Sirogojno“ iz Zemuna, Specijalne osnovne škole „Novi Beograd“ i Škole za decu ometenu u razvoju „Ivo Lola Ribar“ iz Kraljeva. Takođe, uoči Nove 2014. godine Banca Intesa obradovala je i mališane sa posebnim potrebama iz beogradskog vrtića „Venčić“, kao i štićenike domova za decu bez roditeljskog staranja „Veternik“ nadomak Novog Sada, „Petar Radovanović“ iz Užica i „Moše Pijade“ i „Drinka Pavlović“ iz Beograda. Novogodišnje paketiće dobila su i deca sa posebnim potrebama, ujedno i korisnici „Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Vranje“ iz ovog grada.

Volontersku akciju „Zapakuj poklon, izmami osmeh“ Banca Intesa realizuje uoči svake Nove godine, počevši od 2009. godine, u okviru programa koprorativnog volonterstva pod nazivom Intesa od srca.

Chat