• Nema predloga

Besplatno putno osiguranje uz određene kartice Banca Intesa

Banca Intesa poklanja putno osiguranje korisnicima American Express Green i Gold platnih kartica koje važi za sve zemlje sveta i pokriva do 180 dana provedenih van Srbije u periodu od 12 meseci. Takođe, besplatna polisa putnog osiguranja za isti vremenski period očekuje i korisnike Visa i MasterCard kreditnih kartica izdatih nezavisno od Intesa Hit tekućeg računa a odnosi se na područje Evrope. Asistenske kartice putnog osiguranja Banca Intesa izdaje bez dodatnih troškova za klijenta uz navedene kreditne kartice.

Posebnu pogodnost za klijente Banke koji raspolažu American Express Green i Gold platnim karticama kao i Visa i MasterCard kreditnim karticama iz Gold programa predstavlja poklon putno osiguranje za članove uže porodice, supružnike i decu do 18 godina, u slučajevima kada putuju sa nosiocem osnovne kartice. Da bi iskoristili ovu funkcionalnost, korisnici pomenutih platnih kartica treba da prijave osiguravajućoj kući Delta Generali članove svoje porodice pre putovanja. Takođe, Banca Intesa svim zainteresovanim građanima, bez obzira da li su klijenti Banke ili ne, omogućava kupovinu polisa putnog osiguranja u bilo kojoj od gotovo 200 svojih ekspozitura u 113 gradova Srbije.

U želji da svojim klijentima obezbedi plaćanje turističkih usluga po najpovoljnijim uslovima, Banca Intesa je uspostavila poslovnu saradnju sa više od 100 najznačajnijih turističkih agencija u zemlji koja u zavisnosti od pružaoca konkretne usluge može uključiti plaćanje aranžmana i na 12 mesečnih rata bez kamate i bez naknade.

Chat