• Nema predloga

Banca Intesa najbolji korporativni brend u kategoriji finansije i osiguranja

Banca Intesa osvojila je priznanje „Corporate Superbrands Serbia 2012-2013“ za najbolji korporativni brend u kategoriji finansije i osiguranja. Status korporativnog superbrenda Banka je stekla na osnovu mišljenja sedamnaestočlanog stručnog saveta sastavljenog od istaknutih predstavnika domaćeg privrednog sektora i ankete javnog mnjenja. U ime Banca Intesa nagradu je primila Maja Kolar, direktor Sektora za marketing i komunikacije.

„Corporate Superbrands Serbia 2012-2013“ priznanja dodeljena su u ukupno 34 privredne kategorije među kojima i u sektoru energetike, telekomunikacija, finansija i osiguranja, zdravstva i prehrambene proizvodnje. Kriterijumi na osnovu kojih je od ukupno 1.600 domaćih brendova izdvojeno 34 najboljih stručni savet definiše kao suštinske karakeristike svakog brenda a to su prepoznatljivost i ugled, dugogodišnja doslednost i pouzdanost, kao i odgovornost u poslovanju.

Vodeća svetska platforma za promociju brendova Superbrands nastala je 1994. godine u Velikoj Britaniji u cilju povećanja informisanosti o brendingu i promovisanja te oblasti kroz identifikovanje najboljih međunarodnih i lokalnih brendova u svakoj od ukupno 90 zemalja članica.

Chat