• Nema predloga

Nova filijala ISP Grupe u Varšavi

Intesa Sanpaolo, bankarska grupacija u čijem sastavu posluje Banca Intesa, otvorila je filijalu za poslovanje sa korporativnim klijentima u Varšavi, koja je zamenila nekadašnje predstavništvo Grupe osnovano 1997. godine u ovom gradu.
Jačanjem prisustva u Poljskoj, ISP Grupa nastoji da kroz konsolidaciju internacionalne poslovne mreže podstakne razvoj italijanskih kompanija u inostranstvu, bilo da je reč o malim i srednjim preduzećima ili velikim privrednim subjektima, ali i da promoviše veći stepen interakcije sa lokalnim i međunarodnim klijentima i podrži spoljnotrgovinsku razmenu između Italije i Poljske.

Filijala u Varšavi će ponuditi široku paletu usluga namenjenu privredi uključujući korporativno bankarstvo, finansiranje i strukturirano finansiranje izvoza, upravljanje nacionalnim i internacionalnim plaćanjima, menadžment gotovine, kao i upravljanje trezorskim poslovanjem, likvidnošću, kamatnim stopama i deviznim kursom. Bliska saradnja sa Banca IMI, investicionom bankom grupacije, garantuje i niz inovativnih i specijalizovanih rešenja za stukturirano, projektno i infrastrukturno finansiranje.

Poslovanjem varšavske filijale rukovodiće sedište Intesa Sanpaolo grupacije u Londonu u čijoj nadležnosti su već iste organizacione jedinice u Amsterdamu, Frankfurtu, Madridu, Parizu, Atini, Moskvi i Štokholmu. Pored sedišta u Londonu, ISP Grupa poseduje ovakve upravne jedinice i u Dubaiju, Hong Kongu i Njujorku.

Chat