• Nema predloga

Banca Intesa ugostila studente beogradskog Univerziteta

Banca Intesa je u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, a u okviru programa „Saznajte iz prve ruke“, tokom jednodnevne posete, otvorila svoja vrata grupi studenata i diplomaca beogradskog Univerziteta.

Banca Intesa je u saradnji sa Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, a u okviru programa „Saznajte iz prve ruke“, tokom jednodnevne posete, otvorila svoja vrata grupi studenata i diplomaca beogradskog Univerziteta. Osnovni cilj ove posete je bio  da se studenti informišu o radu u bankarskom sektoru, kao i da na licu mesta saznaju i osete kako funkcioniše vodeća banka u zemlji. Studenti su posredstvom prezentacija i obraćanja menadžmenta i zaposlenih imali priliku da se upoznaju sa poslovanjem Banke, organizacionom i kadrovskom strukturom, procesima selekcije kandidata za posao, kao i sa profilom zaposlenih u banci i ključnim kompetencijama koje su potrebne da bi neko postao deo tima od 3.000 zaposlenih  u Banca Intesa.

Priliku da postavljaju pitanja studenti su iskoristili iskazujući najveće interesovanje za mogućnosti zaposlenja i obavljanje prakse, ali su bili radoznali i da saznaju iz prve ruke šta poslodavac voli da vidi u CV-ju, kao i kako izgleda jedan radni dan za menadžera u nekom od bankarskih sektora. Na kraju je grupa studenata obišla odeljenje za upravljanje rizicima, trezor, odeljenje za rad sa velikim privrednim subjektima, kao i delove upravne zgrade.

Chat