• Nema predloga

Milan Park po prvi put u Beogradu

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji Banca Intese i fudbalskog kluba AC Milan, u Beogradu će 8. i 9. septembra na platou pored hotela Jugoslavija, po prvi put biti organizovan - Milan Park. Tim povodom Banca Intesa je organizovala medijske pripreme, gde su predstavnici sedme sile, imali priliku da se takmiče u driblinzima, trčanju između čunjeva i šutiranju penala, i na taj način se upoznaju sa konceptom najveće fudbalske igraonice na svetu. Detaljnije:

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji Banca Intese i fudbalskog kluba AC Milan, u Beogradu će 8. i 9. septembra na platou pored hotela Jugoslavija, po prvi put biti organizovan - Milan Park. Tim povodom Banca Intesa je organizovala medijske pripreme, gde su predstavnici sedme sile, imali priliku da se takmiče u driblinzima, trčanju između čunjeva i šutiranju penala, i na taj način se upoznaju sa konceptom najveće fudbalske igraonice na svetu.
Milan Park je namenjen deci uzrasta od 4 do 14 godina, ali i svima onima, koji žele da se igraju. Reč je o igraonici, koju najtrofejniji evropski fudbalski klub, osim u Milanu već osam godina organizuje širom sveta i koja će nakon Hong Konga, Rio de Žaneira, Bratislave, Budimpešte, Zagreba, Milana, Rima, Meksiko Sitija posetiti i Beograd. Ulaz u Milan Park će biti besplatan, a vrata igraonice će biti otvorena u subotu i nedelju, od 10 do 19 časova.

Opširnije...

Chat