• Nema predloga

Banca Intesa nagrađuje korisnike American Express kreditnih kartica

U susret proleću i prvim toplim danima Banca Intesa i American Express nagrađuju sve korisnike American Express kreditnih kartica. Svi korisnici koji u periodu od 6. maja do 4. juna 2011. godine izvrše kupovinu American Express kreditnom karticom u Srbiji, u iznosu većem od 2.000 dinara, dobijaju poklone za boravak u prirodi.

Uz potvrdu o obavljenoj transakciji (slip) i American Express kreditnu karticu, svaki korisnik poklon za piknik može preuzeti svakog petka ili subote, na promo mestima Banca Intesa i American Express, u najvećim tržnim centrima u Beogradu (TC Ušće, Delta City, Merkator, Knez Mihailova ulica), Novom Sadu (Merkator), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (Roda centar).

Set reketa za piknik ili termos za boravak u prirodi može da osvoji svaki korisnik American Express kreditne kartice koji izvrši plaćanje u iznosu većem od 2000 dinara. Za sva plaćanja u pojedinačnom ili ukupnom zbiru preko 5000 dinara, svakom korisniku American Express kartice pruža se mogućnost da dobije poklon iz više kategorije - sportski ranac, rashladnu torbu za piknik, set reketa za badminton i set reketa sa loptom.

Više informacija potražite na internet sajtu http://www.bancaintesabeograd.com/ i http://www.americanexpress-srbija.com/ ili pozovite Call Centar Banca Intesa 011/310-8888.

Chat