• Nema predloga

Studentski konkurs

U prisustvu uvaženih gostiju i predstavnika medija, Banca Intesa je otvorila prvi godišnji studentski konkurs „Dokaži se 100%“, takmičenje u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata. Pravo učešća na konkursu imaju studenti 3. i 4. godine, kao i apsolventi svih univerziteta u Srbiji sa prosečnom ocenom iznad 8.00 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.

Od prijavljenih kandidata, za rad na projektima će biti odabrano 12 polaznika koji će se podeljeni u šest timova nadmetati u rešavanju zadatih problema. Propozicije konkursa predviđaju mesec dana za izradu projekata, nakon čega će stručni žiri odabrati dva pobednička tima: u oblasti implementacije i inovacije, koji će predstavljati Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji.

Četiri takmičara iz najbolje plasiranih timova Banca Intesa će nagraditi stipendijama u iznosu od po 1.000 evra, dok je za preostalih osam učesnika predviđena novčana nagrada u protivvrednosti od 300 evra. Pobednicima internacionalnog nadmetanja matična grupacija je omogućila obavljanje stručne prakse u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnju školu na prestižnom Universita Cattolica.
Na konferenciji za novinare o značaju saradnje poslovnog i akademskog sektora govorili su Slobodan Jauković, pomoćnik ministra u Sektoru za visoko obrazovanje Ministarstva prosvete i nauke u Vladi Republike Srbije, Alikot Lorans Mari Klod, direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe, Maja Kolar, direktor Sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa i Dejana Lazić, direktor Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Chat