• Nema predloga

Kasko na poklon

Povodom „49. Međunarodnog salona automobila“ Banca Intesa i Intesa Leasing pripremili su značajne pogodnosti za sve građane koji odluče da kupovinu vozila od ovlašćenih prodavaca finansiraju posredstvom kredita ili lizinga.

Građani koji u periodu od 24. marta do kraja aprila postanu korisnici auto kredita za kupovinu novih vozila u Banca Intesa, dobiće na poklon kasko osiguranje (pokriće za totalnu štetu i krađu) za celokupni period otplate. Ovaj model pozajmice odobravaće se sa fiksnom kamatnom stopom od 13 odsto na godišnjem nivou i rokovima otplate do sedam godina, uz minimalno učešće od 10 odsto. Za zajmove u visini od 3.000 do 30.000 evra, bez žiranata i zaloga, mogu aplicirati kako klijenti Banca Intesa tako i klijenti drugih banaka, uz profakturu ovlašćenog prodavca i kopiju lične karte. Korisnici ovih pozajmica biće oslobođeni plaćanja naknade za obradu kreditnog zahteva.

Kada je reč o kupovini putem lizinga, kompanija Intesa Leasing će svakom klijentu kojem zahtev za finansiranje novog automobila bude odobren u vreme trajanja sajma automobila, pokloniti navigacioni uređaj Garmin Nuvi 1300. Građani koji ukažu poverenje Intesa Leasingu biće u prilici da iskoriste sajamske uslove finansiranja sa kamatnom stopom od 5,99% promenljivo, vezana za 3MEURIBOR i za dinarski lizing imaće uslove sa kamatnom stopom od 1M BELIBOR+1%.

Chat