• Nema predloga

Banca Intesa u poseti povređenom pripadniku MUP-a

Zahvaljujući pravovremenoj reakciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pljačkaši Banca Intesa ekspoziture u Ulici Braće Jerković 137b, su u najkraćem roku uhapšeni. Banca Intesa izražava žaljenje što je prilikom akcije hapšenja došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Povređenog pripadnika MUP-a, koji se oporavlja u Urgentnom centru Srbije danas su obišli i predstavnici Banca Intesa, koji su u ime Banke preneli želje da se što pre vrati svojoj porodici i obećanje da će ga maksimalno podržati u što bržem oporavku. U znak zahvalnosti na angažovanju, pokazanoj hrabrosti i brzoj reakciji Banca Intesa će nagraditi članove policijske patrole koji su neposredno učestovali u intervenciji.

„Banka će nastavti da sarađuje na Projektu unapređenja tehničke saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova koji ima za cilj efikasniju saradnju i bržu interakciju između poslovnih banaka i Ministarstva, zarad unapređenja opšteg nivoa bezbednosti u zemlji. Verujem da ćemo zajedničkim naporima doprineti tome da se situacije kao što je ova danas, što ređe dešavaju“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa prilikom posete povređenom policajcu.

Pljačka se desila jutros oko 09.20h kada su u ekspozituru ušla dva naoružana napadača. Nakon dojave od strane zaposlenih u ekspozituri, policija je odreagovala veoma brzo i pojavila se na licu mesta. Službenici Banke su u skladu sa predviđenim pravilima sarađivali sa predstavnicima MUP-a pružajući im sve potrebne informacije, kao i snimke koje su zabeležile sigurnosne kamere Banke.

Chat