• Nema predloga

Stimulativne kamate za dečju Bambino štednju

Promocijama Bambino štednje održanim u tržnom centru Delta City 30. i 31. oktobra, Banca Intesa označila je početak meseca štednje i promotivnih kamatnih stopa koje će i za dečju štednju važiti tokom novembra . U promotivnom periodu od 31. oktobra do 04. decembra stimulativne kamatne stope za dečju Bambino štednju kretaće se u rasponu do 5,85 procenata za evre i do 13,50 procenata za dinare u zavisnosti od roka oročenja.

Tokom promocija Bambino štednje roditeljima je predočena važnost blagovremenog odvajanja novca za budućnost njihove dece, dok su mališani uz prigodne poklone, kroz igru, crtanje i druženje sa Bambino maskotom, započeli upoznavanje sa prednostima štedljivog i odgovornog raspolaganja novca.

U ime svoje dece, roditelji ili zakonski staratelji mogu otvoriti devizne ili dinarske Bambino račune. Minimalna uplata prilikom otvaranja računa iznosi 1.000 dinara za dinarski deo, dok za devizni deo računa inicijalna uplata nije obavezna. Na otvoren račun Bambino štednje, sve naredne uplate mogu se vršiti bilo kada, i u bilo kom iznosu. Samo roditelj ili staratelj može da uplaćuje novac na devizni deo računa. U svrhu čuvanja vrednosti novca, sredstva koja bake, deke, rodbina ili prijatelji budu uplaćivali na dinarski deo, automatski će se konvertovati, to jest pretvoriti u evre po najpovoljnijem kursu. Novac se može uplaćivati u gotovini u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, prenosom s bilo kojeg dinarskog računa u zemlji putem Banca Intesa On-line aplikacije, ili trajnim nalogom.

Chat