• Nema predloga

Unapređena ponuda elektronskih servisa

Banca Intesa je predstavnike medija upoznala sa prednostima elektronskog bankarstva i novim mogućnostima u obavljanju bankarskih transakcija. Najviše pažnje novinara privukao je novi servis u ponudi- Intesa Mobi. Reč je o inovativnoj usluzi na srpskom tržištu zahvaljujući kojoj od sada klijenti mogu i putem mobilnog telefona da obavljaju finansijske transakcije kao što su: plaćanje mesečnih i drugih računa, provera stanja i prometa po svim računima i kreditnim karticama, provera kursne liste i obavljanje menjačkih poslova, provera datuma isteka dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu itd. Tokom promotivnog perioda, do kraja tekuće godine, korišćenje Intesa Mobi usluge biće besplatno, a nakon toga mesečna naknada iznosiće 50 dinara.

Klijentima koji preferiraju druge kanale komunikacije na raspolaganju su servisi on line i telefonskog bankarstva, SMS trajni nalog, SMS obaveštenje, kao i slanje mesečnih izvoda kreditnih kartica na e-mail adrese korisnika.

Banca Intesa je kao vodeća Banka na tržištu prepoznata po inovativnosti i to ne samo kada je reč o razvoju i implementaciji najsavremenijih bankarskih proizvoda i usluga, nego i u komunikacionoj strategiji i alatima koje koristi. Upravo zato je, u nastojanju da praktično pokaže da su zahvaljući elektronskim servisima usluge Banca Intesa dostupne na bilo kom mestu, događaj za medije simbolično organizovan u „kućnoj atmosferi“, odnosno, u specijalno iznajmljenoj kući.

Chat