• Nema predloga

Banca Intesa – Banka godine u Srbiji

Euromoney, vodeći svetski časopis u oblasti finansija i bankarstva je na svom godišnjem prijemu “Nagrade za izvrsnost” (Awards for Excellence) proglasio Banca Intesa Beograd za “Najbolju banku u Srbiji“ u 2009. godini. Ova prestižna nagrada dodeljuje se na osnovu ostvarenih poslovnih rezultata, ali i opšteg utiska o kvalitetu usluga, profesionalnom i inovativom pristupu u poslovanju.

„Ponosna sam što je Banca Intesa po prvi put dobila ovo prestižno priznanje, čiji značaj je utoliko veći ako imamo u vidu izmenjeno poslovno okruženje koje je obeležilo prethodnu godinu. Kao vodeća banka u Srbiji, Banca Intesa se veoma brzo prilagodila novim uslovima na tržištu koje je diktirala svetska ekonomska kriza opredelivši se za strategiju da sve svoje potencijale stavi na raspolaganje klijentima kako bi što lakše prevazišli poteškoće. „Nagrada za izvrsnost“ je još jedan dokaz da smo odabrali dobar put, ali istovremeno i potvrda našoj dugogodišnjoj opredeljenosti da ostvarenju zacrtanih ciljeva i svakom poslovnom izazovu pristupimo maksimalno profesionalno i posvećeno“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, koja je u ime banke primila nagradu u Londonu.

Euromoney „Nagrade za izvrsnost“ se tradicionalno dodeljuju od 1992. godine. Svake godine stručni žiri detaljno analizira poslovanja banaka i osiguravajućih kompanija u skoro 100 zemalja sveta. Zajednički imenitelj svih nagrada koje se dodeljuju najuspešnijim institucijama je snažna upravljačka vizija, inovativnost i specifičnost po kojoj su prepoznatljivi na tržištu.

Chat