• Nema predloga

mt:s Banca Intesa platna kartica

mt:s i Banca Intesa predstavile su prvu platnu karticu na tržištu, koja uspešno kombinuje prednosti fleksibilnog plaćanja sa povoljnijim uslugama mobilne telefonije. Svi zainteresovani korisnici prepaid i postpaid mts usluga, mogu da podnesu zahtev za Maestro i MasterCard platne kartice, koje će biti povezane sa njihovim brojem mobilnog telefona.

Prilikom prvog plaćanja mts Banca Intesa platnom karticom, korisnici dobijaju bonus od 500 dinara kredita. Pored toga, u prvih šest meseci, za svako plaćanje koja premašuje 2.000 dinara, ostvaruje se bonus od 50 dinara. Ukoliko ukupan promet koji korisnik ostvari plaćanjem ovom karticom u toku jednog meseca premaši 30.000 dinara, dobija se bonus od 100 dinara, odnosno bonus od 300 dinara za iznos viši od 90.000 dinara.
Ostvarene bonuse, mt:s korisnik dobija na svom prepaid broju kao kredit koji može iskoristiti u tekućem ili narednom mesecu ili postpaid broju kao umanjenje računa za mesec u kome je ostvario bonus.

Kao i ostale kreditne kartice iz programa MasterCard i mts Banca Intesa platna kartica nudi mogućnost odloženog plaćanja bez kamate od 70 do 100 dana u „Maksiju”, „Pekabeti” i „C marketu” i do 40 dana na svim ostalim prodajnim mestima, kao i plaćanje na 3 do12 jednakih mesečnih rata bez kamate na više od 1.500 prodajnih mesta širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu saradnju.

Pored toga, mts Banca Intesa platne kartice omogućavaju beskontaktno plaćanje putem najsavremenije PayPass tehnologije.

Chat