• Nema predloga

Banca Intesa proslavila uspešnu poslovnu godinu

Velikom zabavom u beogradskom Expo centru, Banca Intesa je u prisustvu nekoliko stotina gostiju proslavila veoma uspešnu poslovnu godinu u kojoj je postala vodeća banka u Srbiji. Na pobedničkom druženju sa mnogobrojnim klijentima, poslovnim partnerima, predstavnicima medija i prijateljima iz poslovnog i javnog života, a u veseloj prazničnoj atmosferi, nazdravljeno je i u čast predstojećoj godini u koju Banca Intesa ulazi kao još veća i snažnija banka.

Velikom zabavom u beogradskom Expo centru, Banca Intesa je u prisustvu nekoliko stotina  gostiju proslavila veoma uspešnu poslovnu godinu u kojoj je postala vodeća banka u Srbiji.  Na pobedničkom druženju sa mnogobrojnim klijentima, poslovnim partnerima, predstavnicima medija i prijateljima iz poslovnog i javnog života, a u veseloj prazničnoj atmosferi, nazdravljeno je i u čast predstojećoj godini u koju Banca Intesa ulazi kao još veća i snažnija banka.  Draginja Đurić, predsednica IO Banca Intesa se u svom obraćanju gostima, osvrnula na postignute rezultate u protekloj godini u kojoj je Banca Intesa premašila planirane ciljeve i sa više od milion klijenata, 1,2 milijardi evra plasmana i 2,5 milijarde evra aktive, zauzela lidersku poziciju u domaćem bankarskom sektoru.

„Sa ponosom mogu da kažem da je Banca Intesa u 2007. godini zabeležila izuzetno dobar rezultat i postala banka broj jedan u Srbiji prema najznačajnijim kriterijuma uspešnosti poslovanja. Podjednako uspešno smo priveli kraju proces pripajanja Panonske banke, tako da u narednu godinu ulazimo kao još veća i snažnija Banka. Nadam se da ćemo u 2008. godini potvrditi našu lidersku poziciju, ne samo brojkama, već i još boljom ponudom i višim kvalitetom servisa, kao i aktivnijim učešćem u privrednom i društvenom životu zemlje.“, rekla je Draginja Đurić.

Slavljeničko raspoloženje upotpunio je nastup Beogradske filharmonije, ovogodišnje pobednica „Eurosonga“ Marije Šerifović sa svojih pet pratećih vokala i  performans baletskog ansambla Pozorišta na Terazijama.

Chat