• Nema predloga

Poslovna ličnost godine

Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, proglašena je od starne Privredne komore Beograd za Poslovnu ličnost godine. Na svečanosti u Sava Centru sinoć su dodeljene nagrade „Beogradski pobednik“ najuspešnijim kompanijama i poslovnim ljudima u prethodnoj godini.

Nagradu „Beogradski pobednik“ Privredna komora Beograda dodeljuje već 35 godina i među dosadašnjim dobitnicima nalaze sve kompanije koje su svojim poslovanjem obeležile privredu Beograda. Domaćini svečanosti sinoć su naglasili da su prošlogodišnji uspesi u privredi posebno vredni jer su ostvareni u vremenu svetske ekonomske krize.

„Za jednog bankara ne postoji veće priznanje od onog koje mu odaju privrednici. I zato sam posebno srećna što je Privredna komora Beograda, kao zastupnik interesa i glas privrede, i na ovaj način pokazala da visoko vrednuje podršku i doprinos Banca Intesa. Zahvaljujem se žiriju na laskavoj tituli, kako u svoje, tako i u ime tri hiljade zaposlenih Banca Intesa, sa kojima delim svaki poslovni uspeh“- izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Chat