• Nema predloga

Banca Intesa pomogla studentima Univerziteta u Beogradu

Banca Intesa je obezbedila neophodna sredstva za transport veslačkog čamca osmerca, koji je Triniti Koledž iz Velike Britanije donirao studentima Beogradskog Univerziteta i time pomogla razvoj veslačkog sporta među studentima.

Tim povodom u prostorijama Veslačkog kluba Partizan održana je konferencija za medije kojoj su prisustovali Ivor Roberts, dekan Triniti Koledža i nekadašnji ambasador Velike Britanije u Beogradu, Stiven Vordsvort, ambasador Velike Britanije, Nevenka Žarkić Joksimović, prorektor Beogradskog Univerziteta, Маја Kоlar, direktor Sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa, Mirjana Drakulić, predsednik Saveta Fakulteta organizacionih nauka, Nebojša Jevremović, generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije i Мiloš Тrumić, predsednik Veslačkog kluba Beogradski Univerzitet.
U obraćanju medijima prisutni su istakli da je ovo veliki dan za univerzitetski sport, pogotovo za veslanje koje je jedna od najstarijih olimpijskih disciplina. Pozdravljena je spremnost ambasadora Velike Britanije, dekana Triniti koledža i Banca Intesa da pomognu Veslačkom klubu Beogradski Univerzitet .

Pored doniranog veslačkog osmerca, javnosti su predstavljeni i ostali čamci koje je u prethodnom periodu nabavio klub Beogradski Univerziteti. Ovo je bila i prilika da dve ekipe veslačkih osmeraca na svom prvom treningu isprobaju novu opremu.

Chat