• Nema predloga

Visa Electron Easy Travel kartica

Banca Intesa, u saradnji sa kompanijom Visa predstavila je jedinstvenu multifunkcionalnu karticu Visa electron Easy Travel Card (ETC), namenjenu studentima svih univerziteta i visokih škola u Srbiji. Ova kartica objedinjuje identifikacionu studentsku karticu, benefit karticu i platnu karticu Banca Intesa Visa Electron što znači da ona može biti korišćena istovremeno za identifikicaciju korisnika, da fukcioniše kao klasična platna kartica uz niz pogodnosti, a da uz to kombinuje i sve prednosti koje inače nudi program ETC.

Nova ETC kartica, pored vizuelne identifiikacije putem digitalne fotografije korisnika kartice na prednjoj strani, ima i platnu funkciju zasnovanu na čip tehnologiji koju je Banca Intesa primenila prva u regionu. U okviru ovog paketa studentima je omogućeno besplatno otvaranje i održavanje tekućeg računa, plaćanje roba i usluga, kako u zemlji tako i u inostranstvu, plaćanje prijave ispita, podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka, kao i plaćanja putem interneta. Karticu može dopuniti bilo ko, bez provizije.

ETC je debitna kartica kod koje je raspoloživo stanje određeno visinom sredstava na računu, a na raspolaganju je sav novac bez ikakvih dodatnih troškova poput troškova održavanja računa ili kamate.

ETC benefit kartica obuhvata sve pogodnosti koje su inače simbol Easy Travel kartice. Neke od prednosti su: popust od 10 do 75 odsto pri kupovini putničkih karata u autobuskom saobraćaju kod 40 najvećih prevoznika, popust do 50 odsto pri putovanju železnicom u regionu (Srbija, Crna Gora i Republika Srpska), popust od 25 do 40 odsto na kupovinu avio karata Montenegro Airlines, popusti u brojnim pozorištima i drugim kulturnim institucijama, bazenima i sportskim objektima, fotokopirnicama, knjižarama, bibliotekama, školama kompjutera i stranih jezika, auto školama, turističkim agencijama itd.

Chat