• Nema predloga

Dobrotovorna akcija Banca Intesa i Naša Srbija – „Pošaljite čestitku prijateljstva“

Nevladina organizacija Naša Srbija je u susret predstojećim praznicima i ove godine, uz podršku prijatelja akcije Banca Intesa i pod pokroviteljstvom gđe Tatjane Tadić, supruge predsednika Srbije, pokrenula dobrotvornu akciju „Pošaljite čestitiku prijateljstva“.

Promocija ove dobrotvrne akcije bila je i prilika da se proglase pobednici konkursa za izbor motiva ovogodišnje edicije čestitki, pa su tako njeni posebni gosti bili deca iz Užica, Sokobanje, Babušnice i Dimitrovgrada, čiji su radovi izabrani.
Najtalentovanijim mališanima nagrade su uručile gđa Tatjana Taduć, kao pokrovitelj ove i više drugih akcija i projekata Naše Srbije i gđa Draginja Đurić, predesdnica Izvršnog odbora Banca Intesa. Banca Intesa, kao generalni pokrovitelj akcije, nagradila je pobednike konkursa otvaranjem računa dečije Bambino štednje na kome se nalaze početni ulozi od po 5.000 dinara.

Prisutnima su se obratili Sanja Pajević Bundalo, direktorka Naše Srbije, Draginja Đurić, predsednica Izvršnog odbora Banca Intesa i Žarko Obradović, ministar prosvete u Vladi Republike Srbije. Događaju su prisustvovali i Rasim Ljajić, ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije, Dragan Đilas, gradonačelnik Beograda kao i brojni prijatelji i dobrotvori Naše Srbije.

U okviru promocije gosti u mogli da vide i izložbu dečijih radova koji su ušli u uži izbor za ovogodišnju ediciju čestitki, kao i da uživaju u nastupu dečjeg hora Rašanke iz Novog Pazara.

Chat