• Nema predloga

Intesa Uno – maksimalna sigurnost za štedne uloge

Zahvaljujući stabilnosti i finansijskoj snazi grupacije kojoj pripada, Banca Intesa je ponudila jedinstven proizvod na našem tržištu –Intesa Uno štednju, sa direktnom garancijom Intesa Sanpaola.

Ovaj štedni proizvod prvenstveno je namenjen građanima koju su u periodu eskalacije ekonomske krize povukli svoje depozite iz bankarskog sektora, plašeći se za sigurnost istih. Intesa Uno štednja sada im omogućuje maksimalnu sigurnost, jer štedni ulozi, pored garancija koje pružaju Banca Intesa i Agencija za osiguranje štednih depozita, imaju i direktnu garanciju Intesa Sanpaola – jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi.

Na Intesa Uno štednju moguće je položiti iznose od 500 evra naviše, na period od 12 meseci, po kamatnoj stopi od 4,5 odsto na godišnjem nivou. Po oročavanju štednog uloga, klijenti u roku od deset dana dobijaju garanciju u pisanoj formi, koja im se direktno uručuje.

Intesa Uno štednja razvijena je kao prvi jedinstven međunarodni proizvod Intesa Sanpaolo grupacije, koji se pored Srbije, uspešno predstavljen i na tržištima Mađarske, Slovačke, Hrvatske, Rusije, Rumunije i Albanije.

Chat